چهارمین عکس خیلی جالبه. استفاده از ظرف روغن ترمز ماشین برای تخلیه شیر نشون میده که در این کارگاه تولید پنیر, موازین بهداشتی در حد اعلا و فوق استاندارد رعایت میشه.
شیر رو آزمایش نمیکنن، مسئول فنی و آزمایشگاه ندارن، تو سطل روغن موتور شیر ریختن.دیوارها کاشی نیست.حتی روپوش ندارن اخه کجای دنیا با گرم کن ورزشی لبنیات تولید میکنن و...
البته همش هم تخصیر این زحمت کش ها نیست....
خیلی خوشمزه و خوش عطره . با نون بربری و چایی شیرین فوق العاده است ولی با این قیمتها کمتر کسی میتونه بخره. تمام مواد غذایی تبریز خوشمزه و با کیفیت هستن. یاشاسین آذربایجان
کاملا بهداشتی ... سطل روغن سوپر شارژ اسپیدی لباسهای سفید و تمیز کاملا بهداشتی چکمه های تمیز و بهداشتی تحت نظارت کامل وزارت بهداشت و درمان. تا قبل از این گزارش پنیر تبریز خوشمزه تر بود.
من خودم ساکن استان چهارمحال و بختیاری هستم.برای مصرف خودم و خانواده از تبریز سفارش پنیر میدهم. یعنی از 900کیلومتر فاصله.چون سالمه .درسته دیوار گچیه اما حداقل پنیرش مواد نگهدارنده نداره .درسته استاندارد نداره اما روغن پالم نداره.درسته از ظرف گریس اسپیدی استفاده کرده اونهم به خاطر جابجایی. اما با گریس که نیست.البته اگه بهداشت رعایت بشه که بد نیست اما دیگه عزیزان هم اینقدر مته به خشخاش نزنند. اگر از همین کارگاه حمایت مالی بشه ،وام بدهند آیا بدش میاد کارگاهش را بروز کنه.
نظر شما