تیتر سه زیرسرویس
-
بر اساس یک پژوهش:
نگرانی از سرطانزایی یک سنگ لاکچری ساختمانی
براساس مقاله ای پژوهشی که توسط استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تعدادی از همکارانش منتشر شده، اکتیویته سنگهای گرانیتی که متمایل به رنگ سفید هستند، بیشترین مقادیر و پس از آن سنگهای با رنگ قرمز و در نهایت کمترین مقدار اکتیویته مربوط به سنگهای گرانیتی سبز است.
-
اگر در آستانه ۵۰ سالگی هستید این توصیهها برای قلب شماست
اگر در آستانه ۵۰ سالگی هستید و فکر میکنید برای تغییر عادتها دیر شده است، پژوهشی جدید خلاف این را میگوید و در عین حال در مورد مشکلات سلامتی هشدار میدهد که میتوانند عمرتان را کوتاه کنند.
-
چطور تیزبین شویم؟/ ۳ عادت مفید برای سلامت چشم
ضروری است که چشمها را همیشه آماده و کارآمد نگه داریم تا در سالهای آینده از بینایی بینقص خود بهره ببریم.
-
راز سلامت کبد
کبد سالم، پایهای برای سلامت کلی بدن است. با انتخاب رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم، میتوانید از این عضو حیاتی محافظت کرده و انرژی و سرزندگی خود را تقویت کنید.
-
پلمب آرایشگاه زنانه در اسلامشهر/ علت چه بود؟
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر گفت: یک واحد آرایشگاه زنانه در شهرک قائمیه اسلامشهر که بهصورت غیرمجاز خدمات تزریق ژل، بوتاکس و دندانپزشکی ارائه میکرد، با اقدام مشترک بهداشت محیط و نیروی انتظامی پلمب شد.
-
هشدار نسبت به یک تهدید جدی برای رشد مغز کودک
یک مطالعه جدید نشان میدهد که مواد شیمیایی رایج مورد استفاده در پلاستیک و محصولات مراقبت شخصی ممکن است در رشد مغز نوزادان اختلال ایجاد کند.
-
بهترین روش برای ختنه نوزادان زیر ۶ ماه چیست؟/ توضیحات دکتر اسلامی
ختنه نوزادان پسر، موضوعی است که از دیدگاه پزشکی و فرهنگی و دینی قابل بررسی است.
-
۱۰ توصیه برای داشتن یک خواب خوب و آرام
به گفته متخصصان ۸ ساعت خواب شبانه برای حفظ سلامت جسمانی ضروری است.
-
ورزش ذهن، راز تقویت تواناییهای شناختی:
ذهن خود را ورزیده کنید/ ۴ ورزش مغزی برای تقویت حافظه و تمرکز
در عصر دیجیتال که اطلاعات با سرعت سرسامآوری به سمت ما سرازیر میشوند، حفظ حافظه قوی و تمرکز عمیق به چالشی روزمره تبدیل شده است. استرس، حواسپرتیهای مداوم و وابستگی به فناوری میتوانند عملکرد شناختی مغز را تضعیف کنند.
-
میکروبیوم روده؛ اکوسیستم پنهان سلامت جسم و روان:
روده دومین مغز شماست؛ چگونه میکروبهای روده بر سلامت ما تأثیر میگذارند؟
میلیاردها میکروب در رودههای ما زندگی میکنند و نقشی کلیدی در سلامت جسم و روان ایفا میکنند. میکروبیوم روده، مجموعهای از باکتریها، ویروسها و قارچهای ساکن دستگاه گوارش، فراتر از هضم غذا عمل میکند و بر سیستم ایمنی، خلقوخو و حتی خطر بیماریهای مزمن تأثیر میگذارد.