واحدمرکزی خبر نوشت:

پایگاه اینترنتی نیوزمکس گزارش داد سناتور سابق جو لیبرمن به عنوان رئیس گروه «اتحاد علیه ایران هسته ای» منصوب شد.

به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما ، نیوزمکس نوشت گروه اتحاد علیه ایران هسته ای یک گروه غیرانتفاعی و غیرحزبی تبلیغاتی است که با توافق هسته ای دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با ایران مخالف است.
لیبرمن در حالی به عنوان رئیس این گروه منصوب شد که دکتر گری سیمور رئیس قبلی این گروه به سبب حمایت از این توافق از سمت خود کناره گیری کرد اما وی در شورای مشورتی این گروه باقی می ماند.
لیبرمن در بیانیه ای اعلام کرد:« اتحاد علیه ایران هسته ای تلاش برای انزوای اقتصادی رژیم ایران را رهبری کرده است و تخصص بین المللی و دو حزبی آن به بیانیه های این گروه درباره توافقنامه ایران اعتبار زیادی بخشیده است. من افتخار می کنم که در این برهه زمانی مهم نقش رهبری جدید این گروه را برعهده می گیرم.»
لیبرمن یک سناتور دموکرات و مستقل بود که به مدت بیست و چهار سال نمایندگی مردم را در کنتیکت برعهده داشت.
مارک والاس مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای درباره کناره گیری سیمور از سمت ریاست این گروه گفت:« گری یکی از کارشناسان ممتاز این گروه بود که درباره تمایل ایران به کنار گذاشتن توانمندی هسته ای تردید داشت و تحلیل های او باعث پیشرفت هایی در مسیر چالش برانگیز جلوگیری از ایران هسته ای
شده است. گری ضمن نگرانی از بسیاری از شروط توافق هسته ای ایران، در نهایت از این توافق حمایت می کند و به منظور پرهیز از هرگونه تضاد با فعالیت های این گروه در مخالفت با این توافق از سمت خود کناره گیری می کند.»
سیمور گفت:« من به عضویت در این گروه و خدماتی که درخصوص مسئله هسته ای ایران به ویژه حوزه فشار اقتصادی و تحریم ها انجام داده است، افتخار می کنم. اگر این توافق هسته ای به مسیر رو به جلوی خود ادامه دهد -- که من معتقدم باید اینگونه باشد -- گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به ایفای نقش محوری نظارت بر اجرای این توافق و کمک به حفظ تحریم های غیرهسته ای تا زمان تغییر رفتار ایران در حوزه های دیگر ادامه می دهد.»

4949

کد خبر 445527

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حجت اله EU ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۰
    10 1
    حتما منتظر میمانیم تخطی کنید بعد بهتر برای ما میشود چون دنیا چهره کریه پشت پرده شما را خواهددید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین