۱ نفر
۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
عربستان از قطر و ترکیه تقدیر کرد

وزارت امور خارجه عربستان سعودی از امضای آتش‌بس فوری توسط پاکستان و افغانستان در جریان دور مذاکراتی که در دوحه، پایتخت قطر برگزار شد، استقبال کرد.

به گزارش خبرآنلاین، وزارت امور خارجه عربستان در بیانیه‌ای که عصر یکشنبه منتشر شد، از تلاش‌های دیپلماتیک و نقش سازنده قطر و ترکیه در امضای توافقنامه آتش‌بس بین پاکستان و افغانستان قدردانی کرد.

طبق گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، وزارت امور خارجه بر حمایت پادشاهی سعودی از تمام تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با هدف ارتقای صلح و ثبات و تعهد مداوم آن به حفظ امنیت و در نتیجه دستیابی به ثبات و رفاه برای مردم افغانستان و پاکستان تاکید کرد.

این کشور اعلام کرد که این گام مثبت منجر به پایان تنش‌ها در مرز بین دو کشور خواهد شد.

وزارت امور خارجه قطر روز یکشنبه تاکید کرد که پاکستان و افغانستان در جریان مذاکرات در دوحه بر سر آتش‌بس فوری توافق کرده‌اند.

315

کد خبر 2131365

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین