تیتر سه زیرسرویس
-
چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟
از آنجا که هر شخص به طور متوسط دو تا سه بار در سال سرما میخورد، افراد میکوشند تا با برخی اقدامات و ترفندها از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری کنند.
-
راز طول عمر بیشتر در دو ویتامین پنهان است
مصرف ویتامینهای D و B۹ به همراه عادات سالمی مانند ورزش و رژیم غذایی متعادل، میتواند به افزایش طول عمر و کاهش ریسک بیماریهای مزمن کمک کند. این ویتامینها نقش کلیدی در حفظ سلامت قلب و مغز دارند.
-
چند درصد ایرانیها میوه، سبزی، لبنیات و گوشت میخورند؟
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر این که میتوان با تغذیه مناسب آمار سالانه مرگها را کاهش داد تاکید کرد: مصرف ناکافی میوه، لبنیات و امگا۳ و همچنین چاقی و اضافهوزن زنگ خطر سلامت هستند.
-
اثرات سرب بر سلامتی/ چه مقدار سرب «بیش از حد» است؟
گزارشهای اخیر درباره وجود مقدار بالای سرب در مواد غذایی از دارچین گرفته تا پودرهای پروتئینی، نگرانیهایی را درباره سلامت عمومی در آمریکا تشدید کرده است.
-
هشدار درباره آنفلوآنزای جدید/ ویروس تازه به ایران رسید؟
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هر ده سال یک بار، نوع جدیدی از ویروس آنفلونزا ظهور می کند و واکسن بر آن چندان تاثیر نخواهد داشت و در دنیا گسترش م یابد.
-
راز بدن سالم در فصل سرد سال چیست؟/ توصیههای طب ایرانی
متخصص طب ایرانی گفت: در فصل سرد سال، احتمال شیوع بیماریهای ویروسی بهویژه در دستگاه تنفسی و گوارش افزایش مییابد.
-
آخرین وضعیت عفونتهای تنفسی در کشور/ احتمال ورود آنفلوآنزا نوع A به کشور وجود دارد؟
رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران با بیان اینکه با پیک عفونتهای تنفسی مواجه نیستیم، گفت: افرادی که دارای علائم عفونتهای تنفسی هستند با روشهای غیردارویی، مراجعه زودهنگام به پزشک و روشهای دارویی نسبت به درمان خود اقدام کنند تا مسیر درمان بیماری به خوبی سپری شود. این در حالیست که بدلیل انتقال راحت بیماریهای تنفسی، توصیه میشود که مراقبتهای بهداشتی زمان پاندمی کرونا را رعایت کنند.
-
دارو برای بعضیها؛ توزیع نابرابر در داروخانههای منتخب
چند سالی هست پدیده نوظهوری به عنوان بخشی از سیستم توزیع دارو تحت عنوان داروخانه های منتحب مشاهده میشود.
-
تقویت تمرکز با تغذیه:
چه بخوریم که مغزمان بهتر کار کند؟/ ۱۰ خوراکی مفید برای افزایش تمرکز روزانه
انتخاب غذاهای مناسب در طول روز میتواند تمرکز ذهنی، حافظه و عملکرد شناختی را بهطور چشمگیری بهبود بخشد.
-
در گفتوگو با خبرآنلاین مطرح شد:
کنجد روی نانهای سنتی مفید است؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، اگر کنجد قبل استفاده به درستی نگهداری نشده باشد ممکن است آلوده به سم قارچی باشد که حرارت تنور هم آن را از بین نمیبرد. البته در نانهای صنعتی یا بیکری شاپهای مدرن معمولاً کنجد در شرایط استاندارد نگهداری و ریسک خطر کمتر است.