به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کمال حیدری با اشاره به اینکه لزوم جریان دائمی آب زایندهرود باید به یک موضوع ملی و دغدغه همه مردم ایران مبدل شود، اظهار کرد: زایندهرود متعلق به همه ایران است.
وی ادامه داد: از شهریور ماه ۱۴۰۳ تلاش کردیم تا جشنواره های ملی زاینده رود را با موضوعات مختلف و با هدف برقراری جریان دائمی زاینده رود برای اصحاب رسانه و عکاسان خبری و غیر خبری در کل کشور برگزار کنیم.
معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: با اشاره به اینکه راه اندازی شبکه سفیران زایندهرود یکی دیگر از اقدامات دبیرخانه فرهنگی زایندهرود است، گفت: ایجاد شبکه مردمی از دغدغه مندان و فعالان محیط زیستی، اصناف، اقشار و سایر تودههای مردمی از سراسر ایران، آگاهسازی عمومی و توانمند سازی گروهها و نهادهای مردمی، تشویق مردم برای تغییر الگوی مصرف آب شرب و اصلاح مصرف و افزایش سرمایه اجتماعی از مهمترین اهداف سفیران زایندهرود است.
ارسال ۵۱۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی مطبوعاتی زاینده رود ایران
مسئول دبیرخانه فرهنگی زاینده رود نیز گفت: از ابتدای آبان ماه تاکنون ۵۱۲ اثر به دبیرخانه فرهنگی زاینده رود ارسال شده است که قالب اثرها در بخش گزارش خبری از رسانه های مختلف اصفهان و کشور است. وی افزود: این جشنواره در ۷ بخش مصاحبه، گفت و گوی خبری، یادداشت، مقاله، پرونده خبری، گزارش تحلیلی و تحقیقی و گزارش میدانی طراحی شد.
مهدی عسگری خاطرنشان کرد: خشکی زاینده رود و ارتباط موثر آن با گردشگر در اصفهان، خشکی زاینده رود و ارتباط آن با زیست حیوانات و گیاهان، خشکی زاینده رود و اثرات مخرب زیست محیطی، خشکی زاینده رود و مساله فرونشست زمین، کشاورزان، قربانیان خشکی زاینده رود، آلودگی آب ها، قاتل خاموش تالاب ها، خشکی زاینده رود، بحران ملی کشور، مصائب تالاب گاوخونی و ریز گردها، دولت ها و احیای زاینده رود، مسئله انتقال آب زاینده رود، هنر، فرهنگ و زاینده رود و بحران بی آبی در اصفهان از موضوعات این جشنواره است.
ارسال ۱۸۰۵ عکس به دبیرخانه زاینده بود
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره های زاینده بود و مسئول دبیرخانه فرهنگی زاینده رود گفت: پس از جلسات متعدد در دبیرخانه فرهنگی زاینده رود و تدوین سیاست های جشنواره عکس با محوریت زاینده رود، فرونشست و آلودگی هوا، فراخوان نخستین جشنواره ملی عکس زاینده بود تدوین و در تاریخ ۷ آبان ماه ۱۴۰۳ از طریق وب سایت اصفهان فرهنگ و فضاهای مجازی دبیرخانه فرهنگی زاینده رود و شهرداری اصفهان منتشر شد و در مرحله اول، هنرمندان تا ۲۵ آبان ماه مهلت داشتند تا آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.
وی در ادامه گفت : با توجه به بازگشایی رودخانه زاینده رود در آذرماه و درخواست های مکرر از سمت هنرمندان و علاقه مندان شرکت در جشنواره، مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ تمدید شد. وی با بیان اینکه مجموع کل آثار رسیده در همه بخشها ۱۸۰۵ اثر است، خاطر نشان کرد: در این جشنواره هنرمندان در بخش های نگاه مردمی و تک عکس و مجموعه عکس و بخش عکس های آرشیوی از سراسر ایران شرکت نمودند.
مسئول دبیرخانه فرهنگی زاینده رود تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع جشنواره و موضوع زاینده رود که فرا استانی و ملی است، دبیرخانه جشنواره قصد دارد به زودی نمایشگاه منتخب آثار را در شهر تهران برپا کند.
جاری شدن دائمی رودخانه زاینده رود باید به یک مطالبه عمومی در سطح کشور تبدیل شود
عسکری تصریح کرد: جاری شدن دائمی رودخانه زاینده رود باید به یک مطالبه عمومی در سطح کشور تبدیل شود و رسانه ها در انعکاس پیامدها و تبعات زیست محیطی، فرونشست، سلامت ناشی از خشکی رودخانه زاینده رود ایران تلاش کنند.
گفتنی است اختتامیه نخستین جشنواره ملی مطبوعاتی زاینده رود ایران پایان دی ماه ۱۴۰۳ برگزارو از برگزیدگان در هر دو جشنواره عکس و ملی مطبوعاتی تقدیر خواهد شد.
46
نظر شما