پروژه گازرسانی به شهرک جدیدالاحداث دوزهیر به بهره برداری رسید

پروژه‌ گازرسانی به شهرک جدیدالاحداث دوزهیر از توابع شهرستان سمنان با حضور دکتر گلرو نماینده مردم شریف شهرستان های سمنان، سرخه و مهدیشهر و جمعی از مدیران و مسئولین افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ صفاعلی غدیری رئیس اداره گاز شهرستان سمنان در حاشیه این مراسم اظهار داشت: کمتر از یک سال گذشته گازرسانی به شهرک جدید الاحداث دوزهیر پس از اخذ مجوزها و ساخت منازل مسکونی به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی پروژه گازرسانی به این منطقه در ابتدای فصل تابستان سال 1401 پایان یافت و خوشبختانه هم اکنون مصادف با هفته دولت به مرحله بهره برداری رسید و مردم شریف این شهرک از نعمت گاز بهره مند شدند.

غدیری با اشاره به مشخصات فنی این پروژه گفت: برای اجرای این پروژه 550 متر شبکه پلی اتیلن استفاده شده و این پروژه با ثبت 42 مورد اشتراک پذیری، هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 620 میلیون ریال در برداشته است.

رئیس اداره گاز شهرستان سمنان از مردم این منطقه خواست با رعایت موارد ایمنی و صرفه جویی و همچنین پرداخت گازبهای خود علاوه بر کمک به پایداری شبکه گاز استان به توسعه خدمات گازرسانی در سطح استان کمک کنند.

در پایان مراسم دکتر گلرو ضمن تقدیر و تشکر از شرکت گاز استان سمنان و همه عوامل اجرایی، گازرسانی به شهرک جدیدالاحداث روستای دوزهیر را افتتاح کرد.

46

کد خبر 1670185

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =