رضا تقیپور در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به تصویب کلیات طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی، اظهار کرد: کلیات این طرح در کمیسیون مشترک تصویب شد و بررسی این طرح در کمیسیون مذکور دارای شفافیت بیسابقهای بوده است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در فضای مجازی بحثی مطرح شده است مبنی بر اینکه طرح مذکور با هدف مسدودسازی و فیلتر شدن شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام است، گفت: این فضایی که مطرح میکنید، صرفاً برای امروز نیست و بسیاری از حرفهای ما تاکنون تقطیع، تحریف و تخریب شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: کتاب «جنگ رسانههای اجتماعی» توسط یک فرد آمریکایی نوشته شده است و اگر به این کتاب مراجعه کنید، میبینید که تمام آن تاکتیکها در کشور ما پیاده میشود، در جنگ نرم هدف دشمنان، تغییر رفتار مدیران ماست و الان هم میخواهند با دیکتاتوری رسانهای خود کاری کنند که مسئولان و مدیران ما در تصمیمات خود تغییر ایجاد کنند.
تقیپور تصریح کرد: رسانه نباید به ما تحمیل کند که چه تصمیمی را اتخاذ کنیم، البته ما معتقدیم که حتماً باید با مردم و رسانهها تعامل و ارتباط داشته باشیم، اما به هیچوجه قبول نداریم که چند مافیای رسانهای دست به کار شوند و تصمیمات ما را تغییر دهند.
بیشتر بخوانید:
-
واکنش همراه با شعر آذری جهرمی به تصویب طرح صیانت: نازک آرای تن شاخه گلی...
-
طرح صیانت تغییرات گستردهای نسبت به نسخه اولیه داشت/ نسخهای که امروز تصویب شد، باز هم قابلیت اصلاح دارد
وی تصریح کرد: کاهش سرعت اینستاگرام هیچ ارتباطی به این طرح ندارد، کسانی که این ادعا را مطرح میکنند، حرفشان بیشتر شبیه شوخی و مزاح است، چرا که هنوز این طرح در مرحله بررسی در کمیسیون مشترک است و چگونه قبل از تصویب، امکان اجرایی شدن آن وجود دارد؟
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سکوهای غول مجازی خارجی و آمریکایی اگر میخواهند فعالیت کنند، باید چارچوب، قوانین و ارزشهای ما را بپذیرند. یکی از انتقادات به طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی آن است که چرا ما برای فیلتر کردن مانع گذاشتیم و هیچ جا نگفتیم که فیلتر و مسدودسازی فضای مجازی اتفاق بیافتد؛ این بحث فقط مربوط به اینستاگرام نیست، بلکه شامل همه شبکههای اجتماعی است و ما دنبال مسدوسازی نیستیم.
تقیپور گفت: هدف ما از بررسی طرح مذکور آن است که تبعیض بین پلتفرمهای مجازی داخلی و خارجی از بین برود و همان طور که پلتفرمهای داخلی باید یکسری چارچوب را رعایت کنند، پلتفرمهای مجازی خارجی هم باید قوانین و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران را رعایت نکنند، دنیا آنقدر تنگ و تاریک نشده است که اگر چند سکوی مجازی خارجی چارچوبهای ما را قبول نکنند، ما دچار مشکل شویم و یا آنکه بخواهیم به آنان التماس کنیم.
41219
نظر شما