• بحران سازی تضمینی از صادق بوقی تا شفیعی کدکنی

    بحران سازی تضمینی از صادق بوقی تا شفیعی کدکنی

    موسوی، سیدعبدالجوادیکی از هنرهای دولت محترم کنونی ساختن بحران برای خودش هست. یعنی اگر در دوران دولت آقای خاتمی رقیبان و دشمنان قسم خورده ای وجود داشتند که هر نه روز یک بار برای دولت اصلاحات بحران درست می کردند در دولت محرومان نه رقبا و نه دشمنان بلکه دوستانی وجود دارند که هر روز که چه عرض کنم بلکه هر ساعت و دقیقه برای دولت مطبوع و مطلوبشان بحران آفرینی می کنند.

  • شما چه کردید که پرویزثابتی مقبولیت پیدا کرد

    شما چه کردید که پرویزثابتی مقبولیت پیدا کرد

    موسوی، سیدعبدالجوادعصر جمعه ای عزممان را جزم کردیم برویم سینما. رفتیم به یکی از این سینماهای چند سالنه. دیدم هرچه هست کمدی است. از عکس ها و پوسترهای فیلم ها معلوم بود چه تحفه ای هستند. اگر متهمم نمی کنید که به شیوه بعضی از منتقدان فیلم ندیده درباره فیلم ها اظهار نظر می کنم باید خدمتتان عرض کنم که بعله،‌بعد از این همه سال عمر هدر کردن در سالن های سینما می توان از روی عکس و پوستر و اسم کارگردان و عوامل فیلم، فهمید حضرات چه دسته گلی به آب داده اند. در ثانی در تاریخ سینمای این مملکت مگر چند کمدی آبرومند ساخته شده؟ چندتا اجاره نشین ها داشته ایم؟ چند کارگردان مثل امرالله احمدجو؟چندتا آدم حسابی مثل یدالله صمدی؟

  • جرم اصلی صادق بوقی چیست

    جرم اصلی صادق بوقی چیست

    موسوی، سیدعبدالجوادنگویید چرا ول کن صادق بوقی نیستید؟ مسئله خیلی مهم تر از یک برخورد خودسرانه است. به حرف آن هایی که می گویند پرداختن به صادق بوقی یعنی غفلت از چای دبش اعتنا نکنید. اتفاقا غفلت از صادق بوقی به هر بهانه ای کم تر از غفلت از چای دبش نیست. به چای دبش پرداخته ایم و باز هم می پردازیم و به این راحتی ها هم ول کن ماجرا نیستیم اما همان اندازه که چای دبش مهم است داستان برخورد با صادق بوقی هم مهم است. چرا؟ عرض می کنم.

  • تتلو یا ساسی مانکن،مسئله این است

    تتلو یا ساسی مانکن،مسئله این است

    موسوی، سیدعبدالجوادفایده ای ندارد.هرچه هم توضیح می دهی افاقه نمی کند.دو قطبی تهی مغزان بزرگ ترین بلای عصر ماست. و ای کاش فقط دوقطبی بود. دوقطبی را وقتی با کین توزی و سیاست زدگی و توهم دانایی درهم بیامیزی معجون شگفتی از آن بیرون می آید که دیگر هیچ کس را یارای مقابله با آن نیست. و لابد شنیده ای که عیسی روح الله می گریخت و هنگامی که پرسیدند تو که پیامبر خدایی از چه می گریزی؟ فرمود: از احمق می گریزم که هیچ دوایی برای درمانش نمی بینم. و او که رسول خدا بود و مردگان را حیات می بخشید و جذامیان را شفا می داد از مواجه با حمقا ناتوان بود و از دستشان می گریخت آن وقت توقع دارید موجود یک لاقبایی چون من که سرما خوردگی خودم را هم نمی توانم درمان کنم با هجوم تهی مغزان گسسته خرد چه کنم؟ اصلا چه می توانم کرد؟

  • متهمان اصلی اختلاس نجومی را بشناسید

    متهمان اصلی اختلاس نجومی را بشناسید

    موسوی، سیدعبدالجواداین داستان اختلاس ها و ارقامی که هوش از سر هر آدمی می رباید سرِ باز ایستادن ندارد. با بگیر و ببند و بزن و بکوب و اعدام هم حل نمی شود. باید ریشه را خشکاند. خشکاندن ریشه فساد هم با شعار صورت نمی گیرد. با سیاسی کاری هم. بدترین نوع مواجه با چنین پدیده ای سیاسی کاری است. نسبت دادن اختلاسی آن هم در این مقیاس به این دولت و آن دولت حرمله بازی است و حرمله ها به فکر هرچه باشند به فکر مردم و این مرز و بوم نیستند. این که با استناد به انتشار یادداشتی از مدیر چای دبش در (دنیای اقتصاد) این فاجعه را به اصلاح طلبان نسبت دهیم و یا چون این کثافت کاری و روی کار آمدن دولت سیزدهم همزمان بوده آن را به شخص رئیس جمهورِ وقت،آدرس غلط دادن است.

  • شلاق زدن رحیم پور ازغدی در نماز جمعه

    شلاق زدن رحیم پور ازغدی در نماز جمعه

    موسوی، سیدعبدالجوادهرجور حساب می کنم می بینم ارزشش را ندارد. پرداختن به رحیم پور ازغدی را می گویم. آن قدر در این سال ها سخیف و منحط شده که اندیشیدن به او عمر و وقت آدمی را تباه می کند. چه شد که یک منتقد پُر شور و یک عدالتخواه بی پروا به چنین حضیضی در غلطید؟ رحیم پور ازغدی اگرچه در ظاهر منتقد رادیکال و حتی دشمن سلبریتی ها محسوب می شود اما خودش یک سلبریتی است. جز ظاهر ناآراسته اش که ربطی به سلبریتی ها ندارد همه معایب سلبریتی ها را به تنهایی داراست. چرا؟ نیچه می گفت: اگر دیری در مغاکی چشم دوزی آن مغاک نیز در تو چشم خواهد دوخت. شاید این همه دقیق شدن در کار و بار سلبریتی ها این وضعیت را برای او به وجود آورده است.

  • خدا کند پناهیان به حرف هایی که می زند اعتقادی نداشته باشد

    خدا کند پناهیان به حرف هایی که می زند اعتقادی نداشته باشد

    موسوی، سیدعبدالجوادآقای پناهیان سخنرانی کرده و گفته مشکلاتی مثل حجاب اصلا مشکل نیستند و با ساخت دو سریال کل این ماجرا تمام می شود. سعی می کنم با نهایت خوش بینی به این حرف ها نگاه کنم. واقعا آقای پناهیان ماجرا را این قدر ساده فرض کرده؟ یعنی می شود؟ اگر قبل از سال ۵۷ بود فهم سخنان آقای پناهیان خیلی سخت نبود. می گفتیم هنوز با واقعیت مواجه نشده. می گفتیم رسانه را نمی شناسد. می گفتیم تا حالا تجربه ای در این زمینه ها نداشته و گمان می کند رسانه چیزی است از جنس منبر. اما حالا که قریب به چهل و پنج سال از انقلاب می گذرد آیا باز هم می توان چنین قضاوتی درباره حرف هایی از این دست داشت؟

  • زخمِ بی بهبود/به بهانه حضور چند کودک مبتلا به اوتیسم در یک جلسه دولتی

    زخمِ بی بهبود/به بهانه حضور چند کودک مبتلا به اوتیسم در یک جلسه دولتی

    موسوی، سیدعبدالجواددر این چند روزه دوستان زیادی برایم تصویر پسری اوتیستیک را فرستادند که در میان جمعی از دولتمردان نشسته بود و فارغ از غوغای جهان مشغول دستمال و کاغذ پاره کردن بود. دوستانی که این تصویر را برایم فرستادند می دانستند که من فرزندی اوتیستیک دارم. غالب آن ها زیر تصویر چند کلمه ای دشنام هم به دولتمردان ضمیمه کرده بودند. با نیتی کاملا دلسوزانه و دوستانه.لابد فکر می کردند من از آن دشنام ها خوشنود می شوم.

  • شبیه ترین روشنفکر به انسان ایرانی

    شبیه ترین روشنفکر به انسان ایرانی

    موسوی، سیدعبدالجوادجلال آل احمد به روایت خودش زاده دوم آذر 1302 است.یعنی فردا می شود صدمین سالروز تولدش. البته خواهر زاده ایشان آقای محمد حسین دانایی با شواهد و مدارکی که اخیرا منتشر کرده مدعی است که ایشان دوازدهم آذرماه به دنیا آمده است. علی ایحال چه آن روایت را بپذیریم و چه این روایت را در اصل ماجرا فرق چندانی نمی کند. مهم بهانه ای است برای یادکرد از نویسنده ای مهم و تاثیرگذار که متاسفانه سایه سیاست چندان بر سرش سنگینی می کند که حتی لذت بردن از نثر ممتازش برای ما ایرانی ها ناممکن شده. و این البته تنها آل احمد نیست که قربانی سیاست شده است. به اطراف خودمان نگاه کنیم و ببینیم کدام واقعه و یا شخصیت را توانسته ایم با عینکی غیر از سیاست بنگریم؟ تقصیر جمهوری اسلامی است؟ بی شک حکمرانی در چنین نگاهی بی تاثیر نبوده اما ما خودمان هم به تعبیر ایرج میرزا کِرمِ سیاست داریم و به همین دلیل است که از غزه تا شجریان و از لیلی گلستان تا شهناز تهرانی را در پرتو سیاست زدگی قضاوت می کنیم.

  • آیا ایرانی ها حافظه تاریخی ندارند/ به بهانه تعطیلی شبکه من و تو

    آیا ایرانی ها حافظه تاریخی ندارند/ به بهانه تعطیلی شبکه من و تو

    موسوی، سیدعبدالجوادخب، شبکه من و تو به پایان راه خود رسید. برای خیلی ها شبکه من و تو صرفا جنبه فان و سرگرمی داشت و بی اعتنا به جنبه های سیاسی آن، مخاطب موسیقی ها و مستندها و برنامه هایی از این دست در این شبکه بودند. احتمالا برای آن ها تعطیلی این شبکه خسرانی است عظیم. طبیعی هم هست. در غیاب یک تلویزیون ملی که فقط به فکر تولید آثاری خاص برای مخاطبی خاص و محدود است چاره ای نیست جز دلخوش کردن به یک شبکه آن ور آبی که دست کم خوش آب و رنگ است. خب، خیلی ها هم خوشحال شدند. بعضی هاشان به دلیل سیاسی. که حق هم داشتند. همین شبکه گوگوش محور این اواخر جدی جدی داشت خطرناک می شد و مجریان زیر ابرو برداشته اش برای نظام رجز می خواندند. عده ای هم به دلیل اخلاقی با این شبکه مشکل داشتند و...الخ.

  • آموزش گام به گام خالص سازی

    آموزش گام به گام خالص سازی

    موسوی، سیدعبدالجوادباور کنید من مشکلی با خالص سازی ندارم. جدی می گویم. آخر دیده ام که این اواخر خیلی ها به من می گویند: گیر داده ای به خالص سازی ها! به جان عزیزتان نه تنها با خالص سازی مشکلی ندارم که این اواخر داشتم با این موضوع کنار می آمدم.

  • ای کاش حسن روحانی رد صلاحیت شود

    ای کاش حسن روحانی رد صلاحیت شود

    موسوی، سیدعبدالجوادیعنی حسن روحانی که از روز اول شکل گیری این نظام در مهم ترین و بنیادی ترین ارکان این نظام کاره ای بوده نمی داند اوضاع از چه قرار است و من عامی سیاست ندان می دانم؟

  • مدیران خالص ساز جنگجو

    مدیران خالص ساز جنگجو

    موسوی، سیدعبدالجوادیک زمانی در این مملکت آن قدر آدم عاقل وجود داشت که در تندترین و داغ ترین ادوار تاریخ این سرزمین داریوش مهرجویی را از فرنگ دعوت می کردند به سرزمین خودش برگردد و نه تنها در خطاهای احتمالی اش به دیده اغماض می نگریستند بلکه به او اجازه می دادند اجاره نشین ها را بسازد و در همان حال همه سعی شان را به کار می گرفتند تا از گزند تندروهایی مثل محسن مخملباف هم در امان بماند.

  • فقط صاحاب مملکت بودن کافی نیست، باید مملکتداری هم بلد باشید

    فقط صاحاب مملکت بودن کافی نیست، باید مملکتداری هم بلد باشید

    موسوی، سیدعبدالجوادخب، ظاهرا توهم را نهایتی نیست. یک جمله مزخرف را چندبار تکرار کنی و کسی هم نباشد توی دهنت بزند ممکن است اندک اندک خودت هم آن جمله مزخرف باورت شود و کار دست خودت و دیگران بدهی.درست مثل ملانصرالدین که به بچه ها گفت کوچه بالایی شیرینی پخش می کنند و بعد که بچه ها را فرستاد پی نخود سیاه، با خودش گفت نکند واقعا کوچه بالایی شیرینی پخش کنند و سر من بی کلاه بماند. حالا حکایت این خانم متوهم است که جدی جدی باورش شده است صاحب مملکت است.

  • از تصنیف شنیدنی حسام الدین سراج تا موسیقی های مصرفی

    از تصنیف شنیدنی حسام الدین سراج تا موسیقی های مصرفی

    موسوی، سیدعبدالجوادچه نیرویی، چه شوری، چه انگیزه ای و چه استعدادی جوانی بیست و یکی دو ساله را برمی انگیخت تا آستین بالا بزند و یکی از خاطره انگیزترین آهنگ های انقلابی را به نام خودش ثبت کند. اگرچه شعری که حمید سبزواری سروده بود به اندازه کافی شور و هیجان داشت و صدای گرم فرج الله سلحشور نیز به کمک آن لحن حماسی آمد و در کنار این دو، جوانان پُرشور آن سال ها را که زحمت نوازندگی بر دوششان بود باید به این مجموعه اضافه کرد اما نام یک نفر در آن میان بیش از همه می درخشید: سید حسام الدین سراج.

  • ماجرای ماشین صدمیلیاردی و دولت محرومان

    ماجرای ماشین صدمیلیاردی و دولت محرومان

    موسوی، سیدعبدالجواداین که یک فوتبالیست می تواند ماشینی صدمیلیاردی داشته باشد آن هم در سرزمینی که داشتن یک پراید برای بسیاری از مردم یک آرزوست نشانه چیست؟

  • با فحاشی می خواهید ثابت کنید انقلابی هستید؟

    با فحاشی می خواهید ثابت کنید انقلابی هستید؟

    موسوی، سیدعبدالجوادشهرداری تهران بنر زده در کوچه و خیابان که: رژیم حرامزاده صهیونیستی. احتمالا همین جماعت اند که درست جای همین بنرها می نویسند: تهران شهر اخلاق. و لابد توقع دارند این ذوق ورزی ها و هنرنمایی ها شهروندان را تحت تاثیر قرار دهد.

  • نقش پنجه خونین سینماگران موج نوی ایران بر پرده نقره ای

    نقش پنجه خونین سینماگران موج نوی ایران بر پرده نقره ای

    موسوی، سیدعبدالجوادسینماگران جوانی که به سینماگران موج نوی سینمای ایران مشهور شدند بدون استثناء همگی شان در جوانی قدر دیدند و بر صدر نشستند.

  • جناب آقای مدیر عامل! منزل مالک اشتر چند متر بود؟

    جناب آقای مدیر عامل! منزل مالک اشتر چند متر بود؟

    موسوی، سیدعبدالجوادمدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی تهران اظهار داشت: مسئولانی که از طرح ساخت خانه ٢۵ متری انتقاد می‌کنند بروند در نجف منزل حضرت علی را ببینند که اندازه آن چقدر بوده است و اساسا ساده زیستی یکی از ارکان شریعت ما است.

  • چرا نسبت به زلزله افغانستان و مردم غزه بی اعتناییم؟

    چرا نسبت به زلزله افغانستان و مردم غزه بی اعتناییم؟

    موسوی، سیدعبدالجواددوست داشتم روزگار به من فرصت می داد تا به تفصیل چیزی بنویسم درباره خدمت و خیانت ژورنالیسم. و در آن جا از سر حوصله توضیح بدهم که مطبوعات و رسانه ها چه خدماتی کرده اند و چه خیانت هایی. البته کلمه خیانت بار خیلی سنگینی دارد و شاید بهتر باشد به جای خیانت در باره اقتضائات و تبعات رسانه سخن بگوییم.

  • بانوی اول و غربزدگی انقلابی

    بانوی اول و غربزدگی انقلابی

    موسوی، سیدعبدالجوادماجرای بانوی اول را حتما شنیده اید. خیلی ها به حرف های خانم رئیسی نقد جدی داشتند. از هر سمت و سو. و شاید از سمت نیروهای اصولگرا بیشتر. کلی هم حرف حسابی این وسط زده شد.

  • حسین شریعتمداری و گوجه فروش محله احمدی نژاد مشاوران اقتصادی دولت

    حسین شریعتمداری و گوجه فروش محله احمدی نژاد مشاوران اقتصادی دولت

    موسوی، سیدعبدالجوادظاهرا حسین شریعتمداری و روزنامه تحت تکفلش مدعی شده اند برخلاف آن چه شایع است وضع اقتصادی مردم خیلی هم خوب است و استناد کرده اند به جاده شمال که همیشه شلوغ است و بعضی صف های خرید.

  • دوستان عدالتخواه مراقب باشید از گرده شما بالا نروند!

    دوستان عدالتخواه مراقب باشید از گرده شما بالا نروند!

    موسوی، سیدعبدالجواداز بین همه جناح ها و گروه های سیاسی موجود در کشور با دوستان عدالتخواه احساس همدلی بیشتر می کنم. گفتم همدلی و نه هم سخنی و باز اگر دقت کرده باشی گفتم احساس همدلی و نه همدلی. چرا؟ توضیح می دهم.

  • مملکت را آدم های معتدل نگاه می دارند نه خالص سازان

    مملکت را آدم های معتدل نگاه می دارند نه خالص سازان

    موسوی، سیدعبدالجوادهنوز یکی دو ماه از رفتن پیر مردِ آرامِ یزدی از فرهنگستان علوم نگذشته است که بر همگان آشکار شد وجود آن نازنین مرد در مقام ریاست آن نهاد از چه آسیب هایی جلوگیری می کرد. یکیش همین دخالت های بی جای شورای عالی انقلاب فرهنگی که منجر به استعفای آقای فرجی دانا شده است و تازه این اول عشق است و باش تا صبح دولتت بدمد.

  • بزرگ ترین مشکل آقای رئیسی در سازمان ملل

    بزرگ ترین مشکل آقای رئیسی در سازمان ملل

    موسوی، سیدعبدالجوادسخنان آقای رئیسی و امثال او در صحن علنی سازمان ملل چه کارکردی دارد؟ اگر به سیاست و نتایج و توابع این سخنان کاری نداشته باشیم و صرفا تریبون سازمان ملل را فرصتی برای اظهار نظر بدانیم احتمالا از سخنانی از این دست به شدت لذت می بریم. رئیس جمهور یک کشور انقلابی پیشِ چشمِ نمایندگانِ رسمی بسیاری از کشورها، امپریالیسم جهانخوار را به چالش می کشد و صهیونیست ها را محکوم می کند و به حامیان داعش می تازد و از دین و آیین خود با افتخار دفاع می کند و قاتلان ژنرال سلیمانی را محکوم می کند و قرآن را بالای سر می گیرد و...الخ.

  • از رونالدو تا هابرماس و حماسه های بی تکرار

    از رونالدو تا هابرماس و حماسه های بی تکرار

    موسوی، سیدعبدالجوادیک مقدار زیادی داریم شلوغش می کنیم. همکاران خودم را عرض می کنم. بعضی هاشان چنان از نحوه استقبال چند صد نفر ایرانی از رونالدو متعجب شده اند و آن را به مسائل فرهنگی و سیاسی ربط می دهند کانه این پدیده نوظهور است و تا به حال در هیچ کجای جهان سابقه نداشته است. فوتبال است دیگر. چه توقعی دارید؟ جام جهانی ۲۰۱۸ را از یاد برده اید؟

  • نفرین به روزی که زاده شدم/ تاملی در سخنان احمد زیدآبادی

    نفرین به روزی که زاده شدم/ تاملی در سخنان احمد زیدآبادی

    موسوی، سیدعبدالجوادسخنان زیدآبادی درباره فضای باز مطبوعاتی،این روزها دادِ خیلی ها را درآورده.

  • قالیباف و دار و دسته اش با عربستان چه مشکلی دارند

    قالیباف و دار و دسته اش با عربستان چه مشکلی دارند

    موسوی، سیدعبدالجوادخب این اولین بار نیست که یکی از جدی ترین منتسبان و منتصبان قالیباف به عربستان حمله می کند. این بار البته خیلی جدی تر از گذشته.

  • وقتی شریفی زارچی دوهفته ای دانشمند می‌شود

    وقتی شریفی زارچی دوهفته ای دانشمند می‌شود

    موسوی، سیدعبدالجوادآقای عبدالله گنجی در پاسخ به دکتر شریفی زارچی در توئیتر چیزی نوشته است که قابل تامل است. قطعا پاسخ آقای گنجی به دکتر زارچی آن قدر نباید مهم باشد تا بهانه ای برای نوشتن یک یادداشت باشد اما این چند کلمه ای که ایشان نوشته اند برخاسته از یک طرز تفکر است. تفکری که میدان دار است و زورش هم زیاد است و بنابراین پرداختن به آن چندان هم بی وجه نیست. دکتر شریفی زارچی که این روزها به دلیل اخراجش از دانشگاه به چهره ای ملی بدل شده در توئیتر خبر از موفقیتش در عرصه بین المللی می دهد.

  • اخراج به شیوه دانشگاه تهران

    اخراج به شیوه دانشگاه تهران

    موسوی، سیدعبدالجوادرئیس دانشگاه تهران گفته: قطع همکاری با برخی از اساتید به علت مشکلات اخلاقی است ولی در رسانه ها مدعی می شوند که قطع همکاری با آن ها به علت مسائل سیاسی بوده.این فضا سازی ها اوج بی اخلاقی است.