استانهای مازندران و گیلان با دارا بودن بیش از ۴۴۰ هزار هکتار شالیزار نقش عمدهای در تامین نیاز برنج کشور دارند که معروفترین ارقام زمینهای زیر کشت را انواع گونههای؛ صدری، برنجهای دانهدراز با عطر و طعم مطبوع، بینام و حسنی تشکیل میدهند.
استان مازندران با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰هزار تن برنج سفید و استان گیلان با داشتن بیش از ۲۳۸هزار هکتار برنج بیش از ۷۰ درصد برنج مورد نیاز کشور را تامین میکنند. برداشت شالی هر سال از اواخر تیر ماه آغاز میشود که بسته به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف تا پایان شهریور ادامه مییابد.
عکسها: خبرگزاری صدا و سیما
۲۵۶۲۸۲
نظر شما