به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دونالد ترامپ روز گذشته، در گفتگویی تفصیلی با خبرگزاری رویترز گفت که دولت آمریکا تماسی برای زمینه چینی گفت وگوهای احتمالی با ایران نداشته است.
ترامپ مدعی شد که اگر تهران بخواهد، حاضر به دیدار است اما امتناع مقامهای ایرانی از دیدار هم برای او «به هیچ وجه حائز اهمیت نیست».
رئیس جمهوری آمریکا در ابتدای ماه جاری برای دیدار با مقام های ایرانی «بدون هرگونه پیششرطی» اعلام آمادگی کرده بود.
وی پیشتر هم با استفاده از ادبیات تهدیدآمیز علیه ایران، گفته بود که آماده است برای دستیابی به آنچه که «توافقی واقعی با تهران» می خواند، پای میز مذاکره بنشیند.
این در شرایطی است که ترامپ اردیبهشت ماه با عهدشکنی و دهن کجی به جامعه بین المللی، از برجام خارج شده و تحریم ها علیه ایران را بازگردانده بود.
هیچ امتیازی به ترکیه نمیدهیم
وی همچنین در پاسخ به سوال رویترز مربوط به شدت گرفتن تنش بین ایالات متحده با ترکیه، پاسخ داد: برای آزادی کشیش برانسون هیچ امتیازی به ترکیه نمیدهد.
او در ادامه تاکید کرد: «فکر میکردم اردوغان رئیس جمهور ترکیه با آزادی کشیش برانسون موافق است» افزود: «در مورد احتمال تحمیل خسارت اقتصادی به اروپا بر سر تعرفههای تجاری علیه ترکیه نگران نیستم.»
دونالد ترامپ گفت به عنوان بخشی از توافق برای آزادی کشیش برانسون، کمک کرده است تا اسرائیل یک تبعه ترکیه را آزاد کند.
وی همچنین درباره روسیه گفت: رئیس جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد اگر مسکو قصد اتخاذ اقداماتی برای همکاری با آمریکا در مورد سوریه و اوکراین داشته باشد، لغو تحریمهای آمریکا علیه روسیه را در نظر خواهد گرفت.
هزینه های هنگفت برای دخالت در کشورهای دیگر
رئیس جمهور آمریکا بار دیگر به مساله هزینه های دولتش پرداخت و گفت: ما میلیاردها و ميلياردها دلار در کشورهای دیگر هزینه می کنیم که نباید در آنجا باشیم.
خبرگزاری رویترز در ادامه گزارش داد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی گفت: ما میلیاردها و میلیاردها دلار در کشورهای دیگر هزینه می کنیم و این هزینه ها در کشورهایی می شود که ما نباید در آنجا باشیم. ما از مرزهای آنها دفاع می کنیم اما از مرزهای خودمان دفاع نمی کنیم.ما این اقدامات را به منزله حمله به نیروهای حافظ مرزهای خود می بینیم.هر سیاستمداری که مجرمان را به شهروندان آمریکایی ترجیح دهد باید مسیر خود را تغییر دهد زیرا این رویه موثر نیست.
52310
نظر شما