به گزارش ایسنا، مهرداد رییسی در این باره گفت: «انیمیشنهای «آپ»، «آسترو»، «عصر یخبندان 3»، «نیکو. گوزن پرنده» و «روزی ماشین مسابقه» پخششان در ایام نوروز از شبکه دوسیما قطع شده است و انیمیشنهای «شماره 9»، «گوبی»، «جرج کنجکاو»، به دنبال «میمون»، «سیاره شماره 51»، «آقای فاکس شگفتانگیز» و «پرستار مکفی» تا پایان اسفند تحویل این شبکه خواهند شد.»
وی ادامه داد: «سریالهای انیمیشن «مسابقه ماشینها»، و سری جدید «بره ناقولای شیطون» را نیز برای پخش از شبکهی پنج سیما در نوروز دوبله کردهایم.»
رییسی با بیان اینکه انیمیشنهای انتخاب شده جزء بهترین و پرفروشترین انیمیشنهای روز دنیا هستند، گفت: «در راستای ایرانیزه کردن این انیمیشنها در تمامی آنها از ضربالمثلهای ایرانی استفاده و دیالوگها را به شکل روان فارسی تبدیل کردیم همچنین برای کیفیت هرچه بهتر کارها بهترین مترجمان و گویندگان را به کار بستیم.»
نظر شما