ایران با کسب 21 مدال طلا رتبه پنجم بازی های آسیایی را به دست آورد.

مرتضی رضایی:پایان کاروان ایران در هفدهمین دوره بازی های آسیایی با کسب یک مدال برنز دیگر در کاراته.البته این بار و برای نخستین بار پس از انقلاب21 طلا گرفتیم.از روز نخست همه اش استرس بود و نگرانی.از همان روزی که دولت تدبیر و امید روی کار آمد بازی های آسیایی یکی از دغدغه ها بود.کسب 20 مدال طلا در بازی های آسیایی گوانگژو،زمان از دست رفته برای آماده سازی تیم ها،کارشکنی های زیاد و گیر افتادن در کمند تعلیق شرایط را دشوار کرده بود.آنقدر دشوار که وزارت خانه بدون وزیر را مجبور کرد تا از یک سال قبل برای این بازی های مهم استارت بزند.

شرایط  سخت و بود و توقع ها زیاد.نطق زیرکانه رییس جمهور اسبق و اینکه کاروان ایران می تواند در دوره های بعدی بازی های آسیایی بالاتر از کشورهایی مثل کره و ژاپن در جایگاه سوم قرار بگیرد جو سنگینی را به راه انداخته بود.آیا واقعا پشت این نطق برنامه ای کارشناسی شده قرار داشت؟چرا وقتی که از پتانسیل ورزش کشور خودمان آگاه هستیم و می دانیم که تا سالها سال بعد نمی توانیم به چنین جایگاهی دست پیدا کنیم این حرف ها را به زبان می آوریم؟

چهار سال قبل ورزش ایران شرایط پر فراز و نشیبی را تحمل کرد.آن موقع هنوز سازمان تربیت بدنی به وزارت خانه تبدیل نشده بود.سعید لو رییس این سازمان بود و محمد علی آبادی هم رییس کمیته ملی المپیک.مدیرانی که ورزش ایران را به ورطه نابودی کشاندند و شرایطی را فراهم کردند که انواع و اقسام تعلیق ها گریبان رشته های مختلف را گرفت.اختلاف بین سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی حتی به مجامع بین المللی هم کشیده شده بود.سبقت گرفتن برای توزیع مدال در بازی های آسیایی گوانگژو و نسب دادن موفقیت های آن کاروان به خودشان کار را به جایی رسانده بود که پای رییس جمهور برای وساطت به میان کشیده شد تا اختلاف این دو نهاد بیش از پیش نمایان نشود.آتش این اختلاف اما خاموش شدنی نبود.رفته رفته شعله گسترده شد و فراگیر.دوگانگی بین فدراسیون ها که بعضی ها چپ می زدند و بعضی ها راست باعث شد تا ورزش ایران روزهایی در کمند تعلیق را سپری کند.مدیران ورزشی با هم به اختلاف خورده بودند و بالاتر از سیاهی رنگی را نمی دیدند.آنها که به عقیده خودشان بزرگان ورزش بودند و موفق تر خودشان مدیری وجود نداشت آبشان را در آسیاب این اختلاف ریختند و با فراموش کردن سیاست های فدراسیون،ورزشکاران و از همه مهم تر موفقیت ایران وارد این بازی از پیش باخته شدند.روزها گذشت و گذشت و کسی حتی به فکر بازی های پیش رو در آسیا نبود.دولت تغییر کرد،وزیر جدید آمد و دستی که در پوست گردو مانده.آن هم با وعده ای که از دوره قبل به یادگار مانده بود.کسب جایگاه سومی که به قول رییس جمهور وقت او فرمولش را به عباسی گفته بود.فقط یک سال زمان باقی مانده بود و این همه مشکل.حالا زمان انتخابات کمیته ملی المپیک هم فرا رسیده بود.انتخاباتی که برگزار شد و ریاستش به کیومرث هاشمی رسید.مدیری که سوابق خوبی در ورزش کشور دارد اما زمان کافی برای آماده سازی کاروان ایران در بازی های آسیای نداشت؛کمتر از یک سال.با همه این شرایط  کاروان ایران با رشته های کیفی و مدال آور و البته کاهش 85 ورزشکار نسبت به دوره قبل،به بازی های آسیایی اعزام شد.بازی هایی که این بار شاید تکرار مقام چهارمی گوانگژو در آن سخت بود.این بار قزاق ها با توپ پر آمده بودند و اصلا دوست نداشتند مثل دوره قبل ناکام باشند. روزهایی که آنها داشتند تیم های شان را آماده بازی های آسیایی می کردند مسئولان وقت ورزش ما  در دعوای سیاسی با چند رئیس فدراسیون مدال آور ،به دنبال عزل مسئولان این فدراسیون ها بودند.

با این حال کاروان ایران به هفدمین دوره بازی های آسیایی اعزام شد و هرچند نتوانست مقام چهارمی در دوره قبل را تکرار کند اما در تاریخ ورزش ایران در پس از انقلاب رکورد شکنی کرد و با 21 مدال طلا به دست آورد.

حال برای بررسی عملکرد کاروان ایران در بازی های آسیایی، باید ابتدا به این نکته توجه داشته باشیم که آیا می خواهیم نتایج را با دوره های قبل مقایسه کنیم یا قرار است این نتایج نسبت به شرایطی که در چهار سال گذشته داشتیم، بررسی شود؟ آیا می خواهیم در نهایت بگوییم در این دوره موفق بوده ایم یا اینکه موفقیت لازم را نداشته ایم؟

این بازی ها نکات مختلفی برای ورزش ایران داشت. اینکه چگونه رشد کیفی ورزش ایران هم نتوانست حریف سرعت بالای رشد قزاق ها شود. اینکه کم شدن طلاهای چین در رشته های دوومیدانی و قایقرانی چطور سبب شد تا قزاق ها که از در زمان درگیری مدیران ورزش ایران به پیش تاختند و صاحب موفقیت شدند. آنچه در ادامه می خوانید نکاتی است از بازی های آسیایی :

 

یکی از مهمترین مواردی که باید توجه زیادی به آن شود، چگونگی حضور بانوان ایرانی در این دوره بازی هاست. ما از روز اول و در شرایطی که در بخش مردان موفق به مدال نشده بودیم، توسط بانوان به مدال رسیدیم و بعد از چند مدال بانوان بود که مردان هم در رشته ووشو موفق به کسب مدال شدند.

 این نوع حضور بانوان حکایت از انگیزه بالای زنان ورزشکار ایرانی دارد که دیگر میدانهای بزرگ را برای خود دست نیافتنی نمی بینند و جالب است که وقتی مدالی را از دست می دادند، آنقدر ناراحت بودند که معلوم بود، در ذهن خود، خود را روی سکو تصور کرده اند که همین موضوع قابل توجه است. وقتی ما در رشته ای مثل دوومیدانی می بینیم که خانم ها طوسی و توکلی، تمام تلاششان را می کنند تا به مدال برسند، یعنی اینکه بعضی تابوهای ذهنی در ورزشکاران ما شکسته و آنها در رشته هایی که تا به این دوره بازی ها مدال نداشته ایم نیز دنبال مدال می گردند.

***

اولین مدال دوومیدانی بانوان در تاریخ بازی های آسیایی که توسط خانم لیلا رجبی در دوومیدانی به دست آمد، مدال بسیار با ارزشی است که با سرمایه گذاری چند ماهه روی این خانم و برپایی اردوهای منظم به دست آمده است.

***

 تیم کبدی بانوان که در دوره گذشته به مدال برنز بازی ها رسیده بود، در این دوره به فینال رسید و برای مدال طلا جنگید؛ آنهم در شرایطی که می دانیم چه لابی های قوی در فدراسیون جهانی و آسیایی این رشته وجود دارد اما بانوان ایرانی بدون هیچ نگرانی از ابتدا با این هدف پا به رقابت گذاشتند که به فینال برسند و این اتفاق ارزشمندی است.

***

ما در دوره گذشته بازی های آسیایی در بخش بانوان به یک طلا رسیده بودیم اما در این دوره تعداد طلای بانوان افزایش پیدا کرد که این می تواند پیغام های زیادی را برای ما داشته باشد و کمک کند به اینکه توجه بیشتری به ورزش زنان صوررت گیرد.

***

اخلاق و رفتار حرفه ای و مطابق با ارزش های دینی بانوان، نکته  دیگری است که در این بازی ها به چشم آمد و توجه رسانه های خارجی را به حضور بانوان مسلمان ایرانی جلب کرد به شکلی که در هر میدانی که بانوان ما با پوشش اسلامی حاضر بودند، شاهد واکنش جالبی از سوی رسانه ها  و مدیران خارجی  بودیم که این نوع توجه و انعکاس عملکرد مثبت بانوان محجبه ایرانی می تواند در فضای رسانه ای بین المللی تاثیر مثبتی را برای کشور به همراه داشته باشد.

***

علاوه بر مواردی که در مورد خانم ها مطرح است، ما می بینیم که در کاروان مان نیز نتایجی به دست آمده که قابل توجه است.

 وقتی ما در تیراندازی برای اولین بار به مدال طلا می رسیم آنهم در شرایطی که رقیب ورزشکار ما یک قهرمان رقابت های جهانی و یک قهرمان المپیک است؛ یعنی اینکه می توانیم در رشته پرمدالی مثل تیراندازی، سهم خود را بیشتر کنیم.

یا مثلا زمانیکه می بینیم در رشته کامپوند و در اولین دوره حضور صاحب مدال طلا می شویم یا حتی در دوچرخه سواری بعد از یک فاصله چند ساله روی سکوی اول می ایستیم، یعنی اینکه اتفاق های مثبتی در کاروان ایران افتاده است.

***

یکی دیگر از ویژگی های این دوره کاروان، حضور تعدادی از ورزشکاران کم سن و سال در رشته های مختلف است که نوید این را می دهد در دوره های بعد به موفقیت برسند.  در رشته های شنا، تیراندازی (بخش های مختلف) که از رشته های پرمدال هستند، شاهد حضور این بچه ها هستیم که اینها به امید خدا برای چهار سال بعد که تاز ه به سن 18 سالگی یا نهایتا 20 سالگی می رسند، در شرایطی در بازی های آسیایی شرکت می کنند که تجربه حضور در بازی ها را دارند و در صورت توجه لازم می توانند به موفقیت های خوبی برسند.

***

در بوکس با وجود تمام ناداوری هایی که صورت گرفت، توانستیم  دو نماینده در فینال داشته باشیم که این نشان دهنده تلاش بچه های ایران است که اگر هم بدانند سدی به نام داوری در پیش دارند، اما تلاش خود را انجام می دهند.

***

با وجود تمام مشکلاتی که داشتیم و محدودیت های مالی که برای کمیته ملی المپیک پیش آمد، سعی شد شرایطی به وجود بیاید که ورزشکاران این مشکلات را احساس نکنند و حتی تا اخرین لحظه هم تلاش شد تا از لحاظ مالی شرایطی به وجود بیاید که ورزشکار بداند، مورد توجه است. (اشاره به مبالغی که  در بدو ورود به ورزشکاران هدیه شد و پادش هایی که در شب مدال آوری شان پرداخت شد)

***

 

وقتی با ورزشکاران صحبت می کنیم، آنها از اینکه مدام به اردوهایشان سرکشی شده، راضی اند. حتی احسان حدادی تاکید کرد که در تمام دوران ورزشی اش این برای اولین بار بود که مسوولان برای دیدن تمریناتش در فصل بدنسازی، به شهر دیگری می روند و حرفش را می شنوند که این موضوع نشان دهند تعامل خوب بین کمیته ملی المپیک و ورزشکاران و مدال آوران است.

/////

علاوه بر اینها کاروان ورزشی ایران در اینچئون توانست رکورد مدالهای طلای ایران در بازیهای آسیایی را بشکند. ما فقط یک بار آنهم در زمانی که خودمان میزبان بازیهای آسیایی بودیم توانستیم تعداد مدال طلای بیشتری نسبت به این دوره داشته باشیم.البته در آن زمان برای رشته های تیمی به تعداد ورزشکاران طلا محسوب می شد. 

 

 

 

 

251 41

کد خبر 378853

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 42
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    328 9
    و البته بد نبود اشاره ای هم به ناموفق ترین رشته ما در این بازیها یعنی فوتبال می کردید و اینکه کی قرار است دست از این تبعیض برداریم. اگر همین فوتبال سوم حتی هم شده بود خود شما ها چنان در بوق و کرنا می کردید که اهمه مدالهایی که سایر ورزشکارانمان کسب کردند اصلا به چشم نمی آمد. یادمان نرفته ان سالی که فوتبال مدال گرفت و مجری محترم ااعزامی حکم دادند که این طلا از همه طلاها با ارزش تر بود و طلای فوتبال یک چیز دیگری است و...
    • بی نام A1 ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      91 4
      خانم های ما بهترین بازده را داشتن که با حداقل امکانات وارد یه جنگ نابرابر شدن و اگر یک پنجم اقایان هزینه دخترها مون کرده بودیم حداقل ده تا طلا دیگه گرفته بودیم
    • بی نام IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      30 0
      به نظر من باتوجه به اینکه ساختار ورزش ما آماتوری است یعنی اینکه تمامی فدراسیون ها برای آماده سازی ورزشکاران و برگزاری مسابقات خود مستقیم و غیر مستقیم به بودجه نهادهای دولتی و نیمه دولتی و خصولتی که در عمل همان بیت المال است و فوتبال هم از این امر مستثنی نیست جای بسی تامل است که چرا باید بودجه مصرفی در فوتبال برابر 300 تا 500 میلیارد تومان باشد. چرا باید با فوتبالیستهایی که در این ساختار آماتوری فعالیت میکنند قرار داد هایی بست که هرکدام از آنها در عمل برابر بودجه یک سال ورزشهایی است که توان کسب مدالهای رنگارنگ در بازیهای آسیایی و المپیک را دارند ؟ در حالی که فوتبالیستها کیفیتی مطلوبی حتی در سطح آسیا ندارند و مجموعه فوتبال هم در 20 سال اخیر نتایجی متناسب با این مقدار هزینه کرد نگرفته است .
    • بی نام IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      35 10
      فرق بزرگ ما اينه که توي ژاپن و چين و کره از عقب مونده هاي ذهني مدال آور مي سازند توي ايران استعداد هارو کور مي کنند حتي يک بازيکن ما هم به خاطر مديريت و سرمايه گذاري خوب مدال نگرفت اونايي که مدال گرفتند بخاطر اين بود که نابغه بودند...
    • بی نام A1 ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      14 0
      بیشترین مدال ها چه در المپیک و چه در بازیهای آسیایی در چند رشته خلاصه میشه. ژیملاستیک ، دو ومیدانی ، شنا ، تیراندازی اسلحه تیرکمان و قایقرانی . مدال مردان و زنان این چند رشته بالای 200 مدال میشه. حالا ما جای اینکه به این رشته های مادر توجه کنیم همه هزینه رو بردیم فوتبال بقیه تیم ها هم که فدراسیون ها دارند باشگاه داری و با اردو های طولانی ی تک مدال هایی می گیرند درصورتی که هر فدراسیون باید لیگ برگزار کنه و از دل لیگ تیم ملی قوی دربیاره. اون چند رشته پایه و پر مدال علاوه بر لیگ منظم حتما باید نگاه ویژه دیگه ای هم بشه تا مدالهای بیشتری داشته باشیم. دو و میدانی قبل از آسیایی اصلا معلوم نبود میرن یا نه یا ژیملاستیک ما انقدر داغون هستیم که 8 میشیم ذوق میکنیم
    • مهربان توسی A1 ۰۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۳
      23 0
      وزنه بر داری خوب نبود دوشغله بودن اقای رضازاده بی تاثیر نبود
    • بهمن IR ۰۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۳
      10 0
      باید موشکافی بشه که اگه در مجموع مدالها یک رده اومدیم پایین و قزاقستان از ما جلو زد علتش چیه و قزاقها چیکار کردن که الان 7 تا طلا از ما بیشتر گرفتن .
  • reza AT ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    ببخشید پیشرفت وزنه برداری رو فراموش کردین یاداوری کنید ، اقای رضازاده واقعا از جون مایع گذاشت با نتایج این رشته.دست گلش در نکنه؟
    • علی2 A1 ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      25 3
      اون که نتیجه کنار کذاشتن سرمربی بواسطه ورزشکارها بود فشار ایجاد شده توسط رسانه ها و مردم در حمایت از ورزشکاران .
    • بی نام IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      26 3
      وزنه برداران چوب کارهایی رو خوردن که با کوروش باقری کردن وگرنه فدارسیون وزنه برداری در زمان کوروش باقری در اوج بود و همین اقایون به به و چه چه میکردن
    • بی نام DE ۰۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۳
      3 15
      برادر من: رضا زاده که خودش نمی تونست یکبار دیگه بره زیر وزنه. رضا زاده بعنوان یه مدیر ورزشی فدراسیون وزنه برداری چه کم کاری کردند؟ من و اکثر ملت میدوننند که چرا با رضا زاده مخالف هستید. وزنه برداری ما باید بیشتر بیشتر کار کنه. وزنه برداری که رکوردهای تمرینی خودشو که روزانه دها بار بالا سر میبره حال نمیتونه تو سه مرحله یدونه ازون رکوردهارو بالا ببره بنظرتون مقصر رضازاده هستش؟ بعضی از قهرمانهای ما شجاعت و جنگندگی لازم رو ندارند و فقط میتونند تو خلوت و تنهایی خودشون قدرتشونو نشون بدن و در میدان از پیش باخته هستن. تعصب و غرور و میل به برتری درشون می میره. ورزشکار 17 ساله تکواندو تو فینال با چند امتیاز عقب خودشو نمی بازه و میجنگه تا پیروز شه مگه مربیش تماما باعثش شده؟ واقع بین باشیم دوستان
  • بی نام IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    56 16
    احسنت به مقاله ای که نوشتی ....................... خوشمان آمد
    • رضا A1 ۰۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۳
      7 1
      متن مقاله خیلی سیاسی بود تا ورزشی
  • بی نام A1 ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    عامل اصلی که نتونستیم به قزاقستان برسیم داوری بود نزدیک به ده مدال طلامون را داوران علنی حیف ومیل کردند حالا نمی دونم برا قزاقستان داوری ها چطور بوده
  • بی نام IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    87 4
    البته در مورد بوکس توجه کنید که اگر قرعه ما در نیمه نهایی یا مراحل قبلی به قزاق ها می خورد، مدال نقره ای در کار نبود.
  • بی نام A1 ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    53 5
    من توی جدول مدالها را که دیدم از بین 9 تیم برتر ایران کمترین تعداد مدال زنان را داشت و چین تعداد مدالهای کلی و طلای زنانش از مردانش هم بیشتر بود. جدای از نتیجه بسیار ضعیف ایران در دو میدانی در این دوره اگه ایران روی دو میدانی که ماده های زیادی داره سرمایه گذاری کنه هم در بخش مردان هم زنان میتونه خیلی کمکش کنه و مدال اور باشه.و یه سوالی که ذهن منو مشغول کرده ایران تیم والیبال ساحلی، اسپکتاکرا،بولینگ و اسکواش نداره اصلا یا کیفیت لازم برای اعزام را نداشتن؟من میدیدم ایران فقط در مردانش حدود یک سوم ورزشها نماینده ای نداشته.و در اخر استرالیا هم اگه به بازیهای اسیایی اضافه شه ایران احتمالا باید به رتبه های پایینتر از 5 فک کنه
    • بی نام IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      5 0
      برنامه ریزی برای رشته های جدید نباید احساسی باشد . در بیشتر مواد دو میدانی ما توان رقابت در دنیا و آسیا را نداریم ، چرا که بسیاری از این مواد در غرق کشورهای خاصی است . مثلا مواد سرعت در دست کشورهای امریکای مرکزی مانند امریکا ، جامائیکا ، باهاما ، پورتوریکو و ... و افرقای غربی مانند غنا ، نیجریه و ساحل عاج است و در مواد نیمه استقامت و استقامت در دست کشورهای افریقایی اتیوپی ، غنا ، مراکش و ... است. امروز در آسیا هم کشورهای قطر و بحرین با دادن تابعیت به همین ورزشکاران توانستند تقریبا همه مدالهای این مواد را درو کنند. ما در دو میدانی تنها میتوانیم بر روی رشته های پرتابی مثل دیسک و چکش و وزنه و نیزه سرمایه گذاری کنیم که در غرق کشور یا جغرافیای خاصی نیست و قهمانان جهانش از نژاد و ملیتهای مختلفند .
    • بی نام IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      8 2
      خانم های ما چون پوشش اسلامی ذارند تو یه سری رشته ها مثل والیبال و بسکتبال و شنا و فوتبال و ژیمناستیک و اسپکتاکرا و خیلی از ورزش های دیگه شانس مدالشون به صفر میرسه چون تحرک خیلی تو اون رشته ها مهمه، بانوان ما نهایتا تو همین تیراندازی یا کاراته و تکواندو خیلی پوشش توش نقشی نداره می تونند موفق بشند.
    • بی نام A1 ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      4 1
      مشکل اینجاست که در زمینه هایی مثل بسکت فوتسال والیبال وزنه برداری کشتی ورزشهای ابی و ژیمناستیک و از این دست زنان به خاطر حجاب عملا نمیتونن حضور داشته باشن پس میمونه همین ورزشهای رزمی به اضافه دو میدانی و قایقرانی.در مردان همون مواد پرتابی به اضافه موارد دهگانه و هفتگانه دو امدادی استقامت و نیمه استقامت امدادی میشه حساب باز کرد شاید موارد اخر بیشتر کاربرد اسیایی داشته باشن.علاوه بر اون مثلا هماهنگی چشم و دست ژاپنی ها و چینی ها کلا یه چیز خاصیه پس باید پینگ پنگ را هم بی خیال شد؟ یا کشتی در انحصار روسیه و ایرانه .بوکس در انحصار قزاق پس بقیه باید بی خیال شن؟ باید اولویت بندی کرد و روشون کار کرد. تغذیه و زنگ ورزش مدارس هم خیلی مهمه که در ایران کمتر اهمیت داده میشه و در حد وقت گذارانیه.
  • بی نام A1 ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    64 19
    متاسفانه داریم درجا می زنیم بعد 4 سال تعداد طلاهامون همونقدره، قزاقستان با اختلاف چهارم میشه، تو تمام رشته ها سرمایه گذاری درست کردن...... ما کل سرمایه رو دادیم دست فوتبال آبکی.... کلی از رشته ها رو حذف کردیم که کاروان کیفی باشه......10 نفر وزنه بردار رفته 1 طلا گرفته 1 نقره..... شرکت کننده های خانم ما هم که با 4 تا تیم اول قابل مقایسه نیست پس چرا دلمون رو الکی خوش کنیم؟.....یا چرا باخت ها و رفتار زشت خودمون رو با ناداوری توجیح میکنیم؟؟؟.... بــخــــــــدا تـــخــــتـــــی واســــــه مــــــــــدال هاش تـــخـــتـــی نــــشــــــــــد
  • بی نام A1 ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    55 3
    ضمن تشکر ازنویسنده محترم باید عرض کنم که اگر خودزنی اداره ورزش آذربایجان شرقی و فدراسون دوچرخه سواری نبود . بهنام و زهرا خسروشاهی که دو ماه قبل در قهرمانی آسیا باندازه تمام ایران ایندونفر مدال آورده بودند را به این مسابقات میفرستادند به یقین دوچرخه سواری مدال بیشتری میگرفت
  • بی نام IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    69 11
    کاروانی مثل کاروان ایران مگه بررسی هم داره؟ اصلاً تیم هایی به غیر از کره و چین و ژاپن همشون تو یه سطحن با حدود 150 اختلاف مدالی که با سه تیم اول دارن،درضمن کاروانی که تو بازیهای سطح پایین آسیا نمیتونه قزاقستان رو بگیره باید محاکمه هم بشه،البته منکر زحمات بانوان دلیر ایرانی نمیشم که با وجود محدودیت ها شرکت میکنن و مدال هم میگیرن...
    • بی نام IR ۲۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      2 2
      چی میگی واسه خودت..
  • بی نام A1 ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    20 84
    باز هم از وزير انتقاد كنيد آرامشي كه او به همراه آورده مسبب رشد ورزش شده
  • بی نام A1 ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    72 5
    ما با اين همه نيري انساني با استعداد و ثروت طبيعي و جامعه جواني كه داريم بايد با كره و ژاپن براي دومي رقابت كنيم.نه اينكه با 8 مدال طلاي كمتر از قزاقستان پنجم بشيم و ذوق كنيم
  • بی نام IR ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    50 1
    خوب بود ولی عالی نبود. به جای صرف بودجه کلان در فوتبال، باشگاه به پشتوانه سازی ورزشهای پرمدال مثل دو میدانی، شنا، تکواندو، تیراندازی، قایقرانی و.... بپردازند. انقدر استعداد داریم که یک دهم قطر که ورزشکار میخره هزینه مدیریت شده بکنیم به سه کشور اول اسیا خواهیم رسید
  • mostafa IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    19 59
    چقدر با بغض صحبت می کنید یه مقدار انصاف هم خوب چیزیه.اینکه ما در این دوره پنجم شدیم آخه چیش تقصیر احمدی نژاد و تیمش است ؟ انصاف به خرج بدهیو و نقد منصفانه داشته باشید.با این مدل نقد و این دیدگاه ما 4 سال دیگر همینص جایگاه و این تعداد مدال را هم نخواهیم داشت چون به همه چیز از دریچه سیاست و بازی های سیاسی و ضایع شدن نگاه می کنیم.
    • محمد IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
      7 10
      هر بلايي که الان سرمون مياد تقصير احمدي نژاده
  • بی نام A1 ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    14 2
    خداییش دم بانوان ورزشکار گرم، کم نیستن بین مسئولین کسایی که با بیرون رفتن خانم ها از خونه مشکل دارن چه برسه به ورزش
  • بی نام A1 ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    18 5
    در مورد جهان پهلوان سابق و تاجر امروز جناب حاج رضا زاده و وزنه برداری و گندی که زدن ننوشتین. حاج آقا برای کارهای بازرگانی وقت اردو و این مسخره بازی ها رو نداره.
  • بی نام A1 ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    5 6
    در باره خانم رجبی باید بگویم که ایشان با رکورد بالای 18 متر به ایران امده و به خواست خود به کشورشان رفته و تمرین کردند و گرنه از جنبه رکوردی پیشرفتی نداشته اند و اینکه در انجا راحت تر تمرین کرده اند.بایستی در برابر هزینه های هم که شده نتایج را در نظر بگیرید دو ومیدانی با این همه هزینه چه چیزی کسب کرده؟
  • عبدالله A1 ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    26 30
    مقاله یک طرفه و غیر کارشناسی بود. اگه سعیدلو و علی آبادی و احمدی نژاد ورزش را نابود کردند چطور 4 سال قبل چهارم شدیم. امسال که کاروان کیفی فرستادیم با کلی تدبیر و امید و آرامش با اختلاف 10 مدال طلا از قزاقستان پنجم شدیم. هم رتبه در بین کشورها نزول کرد هم تعداد کل مدالها نسبت به قبل کاهش یافت و فقط نسبت به قبل یک طلا اضافه گرفتیم که مال والیبال است. حقیقتا والیبال ما قابل مقایسه با 4 سال قبل نیست . اگر قبلی ها خراب کردند صد رحمت به خراب کردن ورزش توسط قبلی ها. 4 سال آینده را هم خواهیم دید.
  • بیکار US ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    6 0
    آخه این حرفه که میزنی؟ می خواهی ما رو بخندونی یا نمک رو زخممون بپاشی؟ «چرا وقتی که از پتانسیل ورزش کشور خودمان آگاه هستیم و می دانیم که تا سالها سال بعد نمی توانیم به چنین جایگاهی دست پیدا کنیم این حرف ها را به زبان می آوریم؟» تو یه حرف اون بنده خدا رو نشون بده که با کارشناسی زده شده بود بعد اینجوری بنویس. اون اصلا به لفظ کارشناس می خندید. خودش کارشناس همه چیز بود و یه مشت بیسواد عمله و اکره هم دنبالش بله بله گویان جاده صاف کن بذل و بخشش ثروت ها و منابع ایران انگار که ارث پدرشان بوده است.
  • احسان A1 ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    10 0
    چین بیش از نصف مدالاشا زنان آوردند کره و ژاپن و قراق ها هم تقریبا نصف اون وقت انتظار داریم چندم بشیم واقعا ؟ باید از نصف ظرفیت کشور استفاده کنیم
  • احسان A1 ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    12 0
    تو ورزش های پرمدال دو و میدانی و شنا و ژیمناستیک حرفی برای گفتن نداریم انتظار نداشته باشیم اول تا چهارم بشیم
  • بی نام A1 ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    9 3
    فکر کنم بهترین ورزشکار مرد ایران " محسن محمد سیفی " بود، کاش 4 سال دیگه 1 محسن محمدسیفی بشه 300 تا 400 تا ..... خانم ها که همه عالی بودن انشالله مسابقات بعدی تعداد خانم های شرکت کننده، هم اندازه آقایون باشه
  • بی نام A1 ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    2 1
    کاش یه روز ما هم از «خم کوچه» بیایم بیرون و بتونیم میزبان مسابقات آسیایی باشیم و مهماندار ورزشکارای آسـیـا
  • بی نام IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    5 0
    باید توی هر شهر استادیوم تمامی رشته ها ساخته بشه اگه میخواین پیشرفت کنید
  • ناشناس IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    6 0
    4سال در جا زدیم پیشرفت یعنی یک پله بالاتر رفتن نه یک پله سقوط. قزاق ها می تونند بگویند ما پیشرفت کرده ایم زیرا با اختلاف7طلا ما رو جا گذاشتند وانصافا خود رو به ژاپن نزدیک کردندغقط16میلیون جمعیت دارند
  • بی نام A1 ۱۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    6 3
    به نظر من که تیم ایران تو این مسابقات آخر شده یه نگاه به تیم هایی که پایین تر از ایرانن بندازین کی دیگه می خواست بالاتر از ایران باشه؟
  • بی نام A1 ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    6 2
    من که اصلا اصلا اصلا این بحث های ناداوری رو قبول ندارم..... اما همینا هم گرفته بودیم م م م م م باز هم م م م م م بــه قــزاقســتـــان نمی رسـیـدیم م م م م م م.... هر دوره هدفتون 20 تا مدال طلا نباشه.... 200 تا باشه واسه 4 سال دیگه.... اینقدر هم با احساسات مردم بازی نکنید واسه 1 مدال...... ورزشکار طلایی واقعی و اصـیـل مـا یکی مثل محسن محمد سیفی بود و بس..... اصلا هدف مدال نیست یه خاطره خوش یه دید و نگاه مثبتیه که بتونی از کشورت و سرزمینت که یه عمره تو تحریمه، که دارن همه دنیا رو ازش می ترسونن بوجود بیارید لااقل تو همین آسیا... بالاتر از مدال نگاه کنید بابا اینقدر بچه بازی در نیـارید
  • ملول IR ۰۴:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۳
    7 2
    تعجب می کنم با وجود سفارشهای اکید اسلامی چرا در تیراندازی، شنا وسوارکاری نتایج درخشان نداریم.