به گزارش خبرآنلاین، هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر که از نیمه های آذر ماه کار بازبینی آثار را آغازکرده بود در این مدت 56 فیلم سینمایی را مورد بررسی قرار داد که با جمعبندی نهایی فیلم های راهیافته به بخشهای مسابقه سینمای ایران، مهمان و مسابقه فیلمهای اول معرفی خواهند شد.
خبرها حکایت از آن داشت که هیئت انتخاب سینمای ایران جشنواره فیلم فجر 15 دیماه کار خود را به پایان میرساند، اما آماده نبودن چند فیلم و تاخیر در تحویل آنها کار این گروه را کمی طولانیتر کرد.
حجتاله سیفی، انسیه شاهحسینی، بهمن حبشی، محسن علیاکبری، حبیبالله کاوش، مجید رضابالا و علیرضا سجادپور اعضای هئیت انتخاب این دوره از جشنواره فیلم فجر را تشکیل میدهند. طبق اعلام سجادپور تعداد فیلمهای راهیافته به بخش مسابقه سینمای ایران این دوره از جشنواره احتمالاً نسبت به دورههای قبل افزایش خواهد داشت.
بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 5 تا 15 بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.
نظر شما