مرتضی رضایی:اعتقاد رضا شاهرودی این است که پرسپولیس می تواند دربی روز چمعه را با پیروزی پشت سر بگذارد.شاهرودی برای این حرفش دلیل دارد و می گوید:«دیگر چه چیزی از این بهتر؟به نظر من استقلال در شرایط خوبی قرار ندارد.چند بازیکن این تیم جدا شده اند و واقعا روی نیمکت آنها کسی نیست.این بهترین فرصت است تا پرسپولیس با استفاده از شرایط رقب سه امتیاز را بگیرد.»
فکر می کنید پرسپولیس نسبت به بازی رفت این پتانسیل را داشته باشد که استقلال را شکست دهد.به نظر هم دایی و هم قلعه نویی می خواهند رکوردهایشان را حفظ کنند و در دربی بازنده نباشند.
فکر نمی کنم این طور باشد.پرسپولیس برای اینکه از کورس عقب نیفتد باید استقلال را شکست دهد.الان هم شرایط فراهم است و آنها چند بازیکن خوبشان را از دست داده اند.اگر پرسپولیس می خواهد جزو تیم های صدرنشین باشد باید سه امتیاز را از استقلال بگیرد.
بازی با فولاد همه چیز را خراب کرد و ...
این را قبول دارم اما هنوز هم چیزی از دست نرفته است.من روی سه امتیاز بازی با استقلال حساب کرده ایم.چون با چیزهایی که دیده ام به نظرم پرسپولیس می تواند استقلال را شکست دهند.تیم ابتدای فصل شاداب بازی نمی کرد اما رفته رفته بازیکنان خودشان را پیدا کردند و اضافه شدن بازیکنان جدید هم پرسپولیس را روی غلتک انداخت.
حاشیه ای که این روزها پرسپولیسی ها روی آن مانور می دهند مربوط به اتفاقات داوری است.در بازی با فولاد صحنه مشکوکی اتفاق افتاد که پرسپولیسی ها معتقد بودند گل آرش آفشین خطای هند بوده است.
این را قبول دارم که در چند بازی اتفاق های داوری تاثیر زیادی در روند بازی های پرسپولیس داشته است.اما من می خواهم چیز دیگری بگویم.پرسپولیس باید آنقدر خوب باشد که حتی تصمیمات داور هم نتواند مانع از پیروزی آنها شود.اشتباهات داوری همیشه بوده و هست اما نباید همیشه شکست ها را گردن داورها انداخت.همه اش نباید داورها را بکوبیم.البته از حق هم نباید بگذریم که توپ های تیم دایی توی گل نمی رود.به نظر آنها طلسم شده اند و هر چه می زنند به در بسته می خورد.
با این شرایط فکر می کنید پرسپولیس امسال می تواند قهران شود؟
پرسپولیس در زمین خاکی هم که ببازد هوادارانش ناراحت می شوند اما باور کنید چیزی تمام نشده است.شکست دادن استقلال خودش یک گام به سمت قهرمانی است.
امسال جنگ رسانه ای برای دربی خیلی زودتر شروع شده است.
مطالب روزنامه ها را می خوانم.دو باشگاه علیه هم موضع گرفته اند و در کل فکر می کنم این اتفاق ها خوب نیست.
روزنامه پیروزی به تلافی بیانیه دیروز استقلالی ها طور دیگری انتقام گرفته است.آنها عکسی از سید مهدی رحمتی و حنیف عمران زاده را در حالی که دارند قلیان می کشند روی جلد برده اند.
من به این دو نفر کاری ندارم اما باید بگویم که بیش از 70 درصد بازیکنان فوتبال ما قلیانی هستند.این کار ضرر دارد.بازیکنان فوتبال مستقیما با ریه و تمرینات هوازی در ارتباط هستند.شما ها الگوی خیلی از جوان ها هستید.من می گویم زندگی هر کس به خودش ربط دارد اما حتی اگر می خواهید قلیان هم بکشید جلوی چشم مردم که شما را الگو قرار می دهند این کار را نکنید.اجازه ندهید تا شخصیت ورزشکاران زیر سوال برود.
در زمان شما قلیان میوه ای نبود و البته بازیکنان کارهای دیگری انجام می دادند.اما کمتر کسی شاهد آن بود.
زمان ما بازیکنان رعایت می کردند و کارهای قبیح و خلاف عرف را در مکان های عمومی انجام نمی دادند.ما بازیکنان زیادی داشتیم که آلوده شدند اما کمتر کسی دید که آنها مقابل چشمان مردم این کارها را انجام بدهند.قلیان کشیدن و هر چیز دیگری در خفا انجام می شد و آنها احترام مردم را داشتند.
در حال حاضر دو بازیکن از پرسپولیس هم متهم به قلیان کشیدن هستند.
بله شنیده ام.پیام صادقیان و محسن مسلمان.واقعا دلم می سوزد.آنها می توانند سالها در سطح اول فوتبال ایران و حتی جهان بازی کنند.به نظرم پیام و محسن آنقدر خوب هستند که در آینده بتوانند کاپیتان پرسپولیس شوند.من به آنها می گویم که حواسشان را جمع کنند و کاری نکنند که روزی حسرت چیزهای از دست رفته را بخورند.
251 41
نظر شما