ایرنا نوشت:

ˈاحمد بن حلیˈ معاون دبیر کل اتحادیه عرب با واگذاری کرسی سوریه در اتحادیه عرب به ائتلاف معارضان خارج نشین مخالفت کرد.
وی گفت:وزرای خارجه اتحادیه عرب 5و6 مارس آینده در جلسه مقدماتی کنفرانس اتحادیه عرب که قرار است اواخر ماه آینده در دوحه برگزار شود شرکت می کنند.
به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از قاهره ˈبن حلیˈدرپاسخ به سوالی درباره امکان حضور اتحادیه عرب درجلسات مخالفان سوریه درقاهره گفت:اتحادیه عرب درجلسه ائتلاف مخالفان خارج نشین سوریه که امروز در قاهره تشکیل می شود شرکت نمی کند .

وی افزود: قرار است اتحادیه عرب جلسه ای با حضور مخالفان سوریه در مقر این اتحادیه برای بررسی اوضاع جاری سوریه تشکیل دهد.

«ریاض حجاب»نخست وزیرسابق سوریه که از حکومت جدا شده است پیشتر بعد از دیدار با«نبیل العربی»دبیر کل اتحادیه عرب از وی خواسته بود که کرسی سوریه در اتحادیه عرب را به ائتلاف معارضان بدهد.

49261

کد خبر 277056

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =