حاجی‌بابایی گفت: در مجموع آموزش و پرورش جایگاه خاص خود را دارد و باید تمام توجهات کشور به سمت رشد این بخش معطوف شود.

هادی نیلی: روز گذشته سرانجام رئیس دولت نام سه وزیر پیشنهادی‌اش را برای سه صندلی خالی‌مانده کابینه‌اش اعلام کرد؛ از جمله نام وزیر پیشنهادی‌اش برای آموزش و پرورش. همان‌طور که از پیش حدس زده می‌شد، حمیدرضا حاجی‌بابایی، عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، به عنوان سومین وزیر آموزش و پرورش احمدی‌نژاد معرفی شد.

او در حالی معرفی شده است که ظرف سه ماه گذشته، این وزارتخانه بدون وزیر به کار خود ادامه داده است. پیش از او سوسن کشاورز برای این سمت به مجلس معرفی شده بود که نتوانست رأی اعتماد نمایندگان را بگیرد.

دیروز وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه برنامه‌هایش برای تصدی این وزارتخانه به مجلس ارائه شده است، گفت در دوره نمایندگی همواره از نگاه سیاسی به مسایل کارشناسی پرهیز کرده است. او وعده داد در دوره وزارتش نیز به همین شیوه از سیاسی‌شدن این وزارتخانه پیش‌گیری کند.

او گفت: در مجموع آموزش و پرورش جایگاه خاص خود را دارد و باید تمام توجهات کشور به سمت رشد این بخش معطوف شود.

حاجی بابایی یادآور شد: آموزش و پرورش به عنوان نهاد و جایگاهی بی‌بدیل در نظام تعلیم و تربیت و با عنوان زیرساخت اصلی تولید علم و محوری‌ترین زمینه‌ رشد و توسعه‌ کشور تلقی می‌شود.
او همچنین گفت: جایگاه نمایندگی و وزارت متفاوت است و انسان در جایگاه نماینده ناظر و در جایگاه وزیر مجری قانون است.

این عضو هیأت رئیسه مجلس درباره واکنشش در برابر استیضاح احتمالی همکاران فعلی‌اش در مجلس، گفت: باید این توقع را داشت که هر کس در حیطه‌ وظایفش مورد انتقاد و نظارت باشد، ولی باید این مسئله به برطرف کردن نقاط ضعف و طی کردن بهتر مسیر کمک کند.

حاجی‌بابایی تأکید کرد: هر کاری که در دوره‌ نمایندگی انجام دادم از روی کارشناسی و نه دید سیاسی بوده است.

با این حال روزنامه خبر نتوانست به این برنامه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دست پیدا کند. تا زمان تنظیم این گزارش نیز هنوز این برنامه به دست برخی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس نرسیده بود.

در همین حال یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به روزنامه خبر گفت: معرفی وزیر برای وزارتخانه آموزش و پرورش خیلی دیر شده و اگر بیش از این تأخیر می‌شد، شیرازه این وزارتخانه از هم می‌پاشید.

به گفته امیر طاهرخانی، لازم است که فردی سکان مسئولیت وزارت آموزش و پرورش را به عهده بگیرد و سر و سامان دهد و قطعاً هر فردی به عنوان وزیر معرفی شود از وضعیت فعلی به مراتب بهتر خواهد بود.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: آقای حاجی‌بابایی از افراد باتجربه و خوبی است که می‌تواند اداره وزارت آموزش و پرورش را برعهده گیرد و نظر ما نسبت به ایشان مثبت است. در واقع من فکر می‌کنم که بتواند آموزش و پرورش را سامان دهد. حداقل این‌که از وضعیت فعلی، وضع بهتری خواهد داشت از این جهت حضور ایشان را در وزارت آموزش و پرورش به فال نیک می‌گیریم.
او درخصوص انتظارات موجود از وزیر آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش یک وزارتخانه خاص است. جمعیت زیادی را درخود دارد، جمع زیادی از نخبگان در این وزارتخانه هستند. آنچه که انتظار است این‌که به نیروهای کیفی توجه شود و بحث‌های باندی، جناحی و سیاسی را از این وزارتخانه دور کند، بدنه آموزش و پرورش تحمل کشمکش‌های سیاسی را ندارد.

او تأکید کرد که اصلاح ساختار مدیریتی و تصمیم‌گیری در این وزارتخانه از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که باید توسط وزیر آینده مورد توجه قرار گیرد و بیشتر بتواند از آنهایی که انگیزه کار و مدیریت لایقی دارند استفاده کند.

این نماینده مجلس ادامه داد که وزارت آموزش و پرورش را یک جریان و یک مجموعه خاص نمی‌تواند اداره کند، در واقع با استفاده از همه توانمندی‌ها و افرادی که انگیزه خدمت دارند و دل می‌سوزانند باید نسبت به اجرای برنامه‌ها و تحقق اهداف آموزش و پرورش اقدام کرد.

عضو کمیته پژوهش مجلس شورای اسلامی در خاتمه اظهار کرد: بحث تحقیقات و پژوهش که در آموزش و پرورش تعطیل است، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. همچنین نظام آموزشی باید از حالت معلم‌محوری خارج شود و مشارکت دانش‌آموزان در امر آموزش مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 23626

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • hggh IR ۰۵:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    0 0
    در زمان دولت خاتمی که اعتراض معلمان آزاد بود اقای حاج بابایی همیشه از حق معلمان و طلبهای انان میگفت و به نحوی میدانداری میکرد. در دولت نهم ایشان (به بهانه مصلحت نظام) در برابر اعتراض معلمان مهر سکوت بر لب زده و حرکت فرهنگیان را نادرست میدانست . اینک که ایشان وزیر میشوند چگونه میتوانند سیاسی نباشند؟!
  • مهدی IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    0 0
    این انتخاب موجب سرافکندگی قشر زحمتکش معلمان است. ایشان در حد یک مدیر مدرسه بیشتر نیستند.