به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «جعفر احمدی» رئیس پارک علم و فناوری قزوین، در بازدید رفیع زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از مرکز هاب فناوری قزوین که صبح امروز صورت گرفت؛ اظهارکرد: نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان استان در پارک علم و فناوری قزوین با عنوان هاب فناوری های آینده ۵ماه پیش افتتاح شد و در تمام فصول سال پذیرای علاقه مندان به این حوزه است.
وی افزود: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای آشنایی با صنایع و فرصتهای سرمایهگذاری در استان فراهم میآورد و به ارائه توانمندیهای بیش از ۱۸۰شرکت و ۲هزارمحصول از واحدهای مختلف می پردازد.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ تنها یک پارک وجود داشت، اما اکنون ۴مرکز رشد راهاندازی شده که نشاندهنده افزایش دو برابری است. در سال ۱۴۰۱، فروش شرکتهای دانشبنیان حدود ۴.۳ همت بود و در سال گذشته به حدود ۱۰همت رسید. میزان صادرات محصولات دانشبنیان نیز از رقم ۳میلیون و ۴۷۱ هزار دلار در سال ۱۴۰۱ به ۱۷میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ ارتقا یافت.
صادرات ۱۱۹میلیون دلاری شرکتهای دانشبنیان قزوین
احمدی عنوان کرد: در سال گذشته، شرکتهای دانشبنیان استان با صادرات ۱۱۹میلیون دلار موفق به کسب رتبه چهارم شدند.
این مسئول خاطرنشان کرد: قزوین با داشتن ۱۶۳شرکت دانشبنیان در رتبه دهم کشور قرار دارد و ۱۰هزارو۶۰۱نفر در این شرکتها، مشغول به فعالیت می باشند.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین تصریح کرد: درآمد سالانه شرکتهای دانشبنیان قزوین ۵۰همت بوده و این استان در این زمینه رتبه پنجم را در کشور دارد؛ خوشبختانه ستاد اقتصاد دانشبنیان استان به کمک مدیریت برجسته استان فعال بوده و در تلاش برای ایجاد ارزش افزوده است.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین با اشاره به برنامه هفتم توسعه بیان کرد: تعداد شرکتهای دانشبنیان باید از ۱۱هزار مورد به ۳۰هزارشرکت افزایش یابد که برای این هدف باید از پارکهای علم و فناوری کمک گرفت.
وی بیان کرد: وضعیت آموزش و نرخ اشتغال استان نیز به ترتیب در بخش خدمات ۴۲درصد، صنعت ۳۹درصد و کشاورزی ۱۹درصد است.
احمدی اظهارکرد: براساس برنامه ریزی پارک علم و فناوری، مراکز رشد بین۳ تا ۵ سال باید در پارک مستقر شوند و هدف آنها رسیدن به درآمد یک میلیارد تومانی در سال به منظور تبدیل شدن به مؤسسات است و هدف ما هدایت آنها برای ورود به چرخه تولید است.
وی تصریح کرد: پردیس فناوری آبیک نیز در دست اجراست و اقداماتی برای گسترش آن به عنوان یک شهرک صنعتی تکمیل شده در نظر گرفته شده تا پذیرای شرکتهای جدید باشد.
این مسئول هدف از این فعالیتها را افزایش بهرهوری و ارزش افزوده برای قطب صنعتی و کشاورزی استان عنوان کرد.
احمدی تصریح کرد: براساس پایش زیست بوم استان، سهم استان قزوین بر مبنای جمعیت تا پایان سال ۱۴۰۲ ۱.۵۶ درصد کشور است که سهم دانشجویان نیز ۱.۹درصد و از نظر تعداد دانشگاه و سرانه دانشجو، جایگاه خوبی به خود اختصاص داده است.
نظر شما