به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «زهرا غلامرضایی» سرپرست اداره کل بهزیستی قزوین با اعلام این خبر گفت: جرایم و آسیبهای اجتماعی در بیشتر جوامع مشاهده میشود و جامعه ما نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای پیشگیری و مدیریت این مشکلات، نیاز به راهکارها و برنامههایی است که باید به شکل صحیح انجام شوند.
وی افزود: یکی از راههای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و حمایت از افراد نیازمند، استفاده از اورژانس اجتماعی است که با سرعت و دسترسی آسان به افراد آسیب دیده، یک راه موثر در کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی است.
غلامرضایی عنوان کرد: ۷هزار و ۷۲۸تماس از شهروندان قزوینی با اورژانس اجتماعی طی سال گذشته صورت گرفته که این تعداد تماسها منجر به مشاوره، مددکاری و در برخی موارد پذیرش مددجویان شده است.
سرپرست اداره کل بهزیستی قزوین یادآورشد: در این زمینه و در طول سال گذشته، تیم سیار اورژانس قزوین به ۷هزار و ۱۹۹ماموریت اعزام شده که بیشتر این تماسها و ماموریتها به اختلافات خانوادگی و کودکآزاری اختصاص یافته است.
غلامرضایی اعتیاد، طلاق و خشونت را به عنوان سه آسیب مهم روانی و اجتماعی در استان قزوین عنوان کرد و افزود: پیشگیری از این آسیبها، نیاز به برنامهریزی جامع و منظم دارد.
سرپرست اداره کل بهزیستی قزوین حمایت از افراد در معرض خطر از طریق اورژانس اجتماعی را برای دسترسی آسان و سریع آنها به صورت شبانهروزی، سرپایی و در محل با وسیله نقلیه متحرک یا به شکل پایگاه ثابت و موقتی در مناطق پرجمعیت و آسیبزا در شهر و روستا، ارجاع سریع و تخصصی افراد به مراجع ذیصلاح، حمایت از خانوادهها و ایجاد مسیری سالم برای رشد این افراد را به عنوان اقدامات موثر بهزیستی قزوین اعلام کرد.
غلامرضایی خاطرنشان کرد: حمایت اقتصادی از خانوادهها، آگاه سازی والدین و دانشآموزان از خدمات سامانه ۱۲۳، برگزاری دورههای آموزشی مهارتهای زندگی توسط کارشناسان تیم سیار اورژانس اجتماعی برای دانشآموزان و والدین در مدارس، استقرار تیمهای سیار در مناطق کمتر توسعهیافته و آسیبخیز و ارائه خدمات تخصصی مددکاری، روانشناسی، حقوقی و پزشکی در موارد کودکآزاری و همسرآزاری از دیگر اقدامات بهزیستی برای بهبود شرایط آسیب زا است.
نظر شما