مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مقامات عربستان/ از سخنان در دیدار با ملک عبدالله تا نقل قول آن سخنان برای وزیر دفاع سعودی

رهبر انقلاب خطاب به وزیر امور خارجه عربستان در سال ۸۵ گفته بودند: همکاری و روابط گسترده‌ی جمهوری اسلامی ایران و عربستان علاوه بر این‌که در بر دارنده‌ی منافع کوتاه‌مدت و بلندمدت برای دو کشور است، برای جهان اسلام نیز بسیار مفید خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کانال تلگرامی منتسب به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، به مروری بر تأکید مکرر رهبر معظم انقلاب بر منافع ایران، عربستان و جهان اسلام از گسترش همکاری‌های دو کشور در پنج دیدار مقامات عربستان با ایشان در ۲۸ سال اخیر پرداخته است. در ادامه آن را می خوانید؛

در دیدار امیر عبدالله ولیعهد عربستان؛ ۱۳۷۶/۰۹/۱۸:

وحدت کلمه‌ی کشورهای اسلامی امری ضروری و مهم است. باید برای روابط نزدیک و برادرانه میان کشورهای اسلامی تلاش مجدّانه‌ای به عمل آید، زیرا این کار برای اسلام و مسلمانان قطعاً خیر و برکت به همراه خواهد داشت، هرچند که دشمنان اسلام از تحقّق این آثار نگرانند. توسعه‌ی ارتباطات و همکاری میان دو کشور ایران و عربستان سعودی برای طرفین و به‌ویژه برای جهان اسلام، دارای فواید فراوان است.

در دیدار امیر سلطان بن عبدالعزیز معاون دوم شورای وزیران و وزیر دفاع عربستان؛ ۱۳۷۸/۰۲/۱۴:

به توطئه‌های تبلیغاتی دشمنان اسلام برای ممانعت از همکاری میان کشورهای اسلامی توجّه داشته باشید.

در دیدار عبدالعزیز الخویطر فرستاده ویژه پادشاه عربستان؛ ۱۳۷۸/۱۱/۳۰:

استحکام صمیمانه و روزافزون روابط و علایق ایران و عربستان به نفع طرفین و به صلاح دنیای اسلام و امّت اسلامی است.

در دیدار سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان؛ ۱۳۸۵/۰۳/۲۲:

همکاری و روابط گسترده‌ی جمهوری اسلامی ایران و عربستان علاوه بر این‌که در بر دارنده‌ی منافع کوتاه‌مدت و بلندمدت برای دو کشور است، برای جهان اسلام نیز بسیار مفید خواهد بود.

در دیدار خالد بن سلمان وزیر دفاع و فرستاده ویژه پادشاه عربستان؛ ۱۴۰۴/۰۱/۲۸:

سال‌ها پیش همین جا که شما نشسته‌اید عمویتان ملک عبدالله نشسته بود؛

من به او گفتم: ارتباط صمیمی باعربستان را به سود خود می‌دانیم. اگر شما هم آن را به سود خودتان می‌دانید ارتباطات می‌تواند مستحکم شود. اعتقاد ما این است که ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان برای هردو کشور مفید خواهد بود و دو کشور می‌توانند تکمیل‌کننده یکدیگر باشند. گسترش روابط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان دشمنانی دارد. باید بر این انگیزه‌های خصمانه فائق آمد و ما در این خصوص آماده هستیم.

مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مقامات عربستان/ از سخنان در دیدار با ملک عبدالله تا نقل قول آن سخنان برای وزیر دفاع سعودی

۲۹۲۱۵

کد خبر 2051522

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین