آخرین وضعیت ولایتی پس از بستری شدن در بیمارستان

رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده بود، با بهبودی نسبی از بیمارستان ترخیص شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی‌اکبر ولایتی رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی که چندی پیش به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده بود، با بهبود نسبی شرایط جسمانی از بیمارستان ترخیص شد.

بنا به روایت تسنیم،روند درمان ولایتی مثبت ارزیابی شده و با نظر پزشکان معالج، ادامه روند بشهبودی در منزل انجام خواهد شد. پیش از این، دفتر ولایتی اعلام کرده بود که وی به دلیل عوارض ناشی از ابتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری بستری شده است.

در طول مدت بستری، تیم پزشکی متخصص به طور مستمر وضعیت سلامتی او را تحت نظر داشتند.

حال عمومی ولایتی مساعد گزارش شده و جهت مراقبت‌های پزشکی و گذراندن مراحل درمان، در منزل تحت درمان قرار دارد.

۲۹۲۲۲

کد خبر 2051810

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین