یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می زنیم و وارث جهان خواهیم شد/ اروپا در آستانه فروپاشی است

معاون جوانان وزیر ورزش با تأکید بر اینکه اعتراضات اخیر ریشه اقتصادی ندارد، گفت: تحریم‌ها تأثیرگذار نبوده‌اند، اما دشمن با استراتژی جدید کنترل خیابانی وارد میدان شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وحید یامین پور معاون جوانان وزیر ورزش گفت: علت اصلی اعتراضات اخیر اقتصادی نیست. تحریم های اقتصادی قدرت کنترل جمهوری اسلامی را ندارند، لذا دشمن از طریق کنترل خیابانی، به دنبال کنترل جمهوری اسلامی است.
 
بنا به روایت عصر ایران ،تحلیل‌های جزیی ما را از اصل ماجرا دور می‌کند؛ باید کل صحنه را ببینیم. وضعیت ما مثل دو بوکسوری است که در دو راند همدیگر را زده و خسته شده اند؛ حالا در راند آخر چه کسی است که مشت آخر را بزند؟ با اروپایی مواجه ایم که در آستانه فروپاشی است؛ قیمت سوخت در فرانسه ۲۲ برابر شده است. صنایع بزرگ در اروپا بخاطر کمبود انرژی در حال تعطیلی است.
 
اروپا در آستانه فروپاشی است! و قیمت سوخت در فرانسه ۲۲ برابر شده است. ما مشت آخر را به آمریکا می زنیم و وارث جهان خواهیم شد!

کد خبر 2039742

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین