افتتاح ستاد اسکان فرهنگیان استان کرمان  

ستاد اسکان فرهنگیان استان کرمان  به منظور راهنمایی و تسهیل گری در اسکان مسافران نوروزی در دبیرستان دخترانه شاهد کرمان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدرضا فرحبخش سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان در مراسم افتتاح ستاد اسکان فرهنگیان استان کرمان اعلام کرد : ٢٦٠ مدرسه شامل حدود ۲۵۰۰ کلاس برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.

او اعلام کرد : با توجه به شاخص های گردشگری کرمان و لزوم تکریم مسافران، حفظ شأن معلمان در اولویت قرار دارد و باید شرایطی فراهم گرد تا مسافران احساس آرامش و احترام کنند.

سرپرست آموزش و پرورش استان کرمان افزود : در ایام نوروز ۱۴۰۳ بیش از ۶۰ هزار نفر در مدارس استان کرمان اسکان یافته بودند.

علی شاهمرادی، مدیر ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان کرمان نیز در این مراسم گفت : ۵۰ مدرسه با ۵۰۰ کلاس درس برای اسکان فرهنگیان اختصاص یافته‌است.

استان کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور دارای ٢٥ شهرستان می باشد و بیش از ١٠ اثر تاریخی ثبت جهانی و ٨٠٠ اثر ثبت ملی در این استان قرار دارد.

کد خبر 2038938

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار