به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در پویش سلامتی که از ۱۱ اسفند تا ۱۱ فروردین با هدف پاسخگویی به سوالات شما در ارتباط با روزهداری و اهداف یا چالشهای سلامت وابسته به آن راهاندازی شده است بهسوالات شما پاسخ میدهد.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که «آیا فردی که در فیبرواسکن دچار فیبروز درجه دو شناخته شده، میتواند روزه بگیرد؟» میگوید: «در صورت ابتلا به کبدچرب درصورتیکه بیماریهای دیگری همراه فرد نباشد و وضعیت متابولیکی وینیز کنترل شده باشد و آب کافی هم در ایام روزه داری مصرف شود منعی برای روزه داری ندارد.»
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در پاسخ به این پرسش که «آیا با وجود ابتلا به روده تحریک پذیر میتوان روزه گرفت؟» بیان میکند: «روده تحریکپذیر به حالتی اتلاق میشود که رودههای فرد مشکل ارگانیک و پاتولوژیک ندارد. پس اگر درمان دارویی مناسب گرفته شده باشد منعی برای روزه داری وجود ندارد.»
او همچنین در برابر این پرسش که «طی روزه داری چه ماده قندی مصرف کنم که هم دچار چاقی نشویم و هم افتقند نداشته باشم؟» پاسخ میدهد: «آنچه ما شما را از مصرفاش منع میکنیم، خوردن غذاهای پرچرب و پرکالری است که بلافاصله بعد از خوردن آنها دچار افت قند نشوید. انواع زولبیابامیه، شیرینی بسیار شیرین و غذاهایی مثل کله پاچه بهتر است در ماه رمضان مصرف نشود.»
۲۳۳۲۳۳
نظر شما