مجوز احداث اولین نیروگاه بادی در استان کرمان صادر شد

استاندار کرمان از پیشتازی استان در احداث نیروگاه‌های انرژی پاک سخن گفت و اظهار داشت: مجوز احداث اولین نیروگاه بادی استان کرمان صادر و زمین آن تامین شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ محمدعلی طالبی در همایش "کرمان ۲۰۳۰، تصویری از رویاهایمان برای آینده کرمان" در محل اتاق بازرگانی کرمان به مناسبت روز مهندس؛ از پیشتازی استان در احداث نیروگاه‌های خورشیدی و انرژی پاک سخن گفت و افزود: مجوز احداث اولین نیروگاه بادی استان صادر و زمین آن در جنوب کرمان تامین شده است تا در این زمینه نیز کار را آغاز کنیم.  
 
استاندار کرمان بیان کرد: کرمان به لحاظ تولید برق از نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی شرایط مناسبی دارد و تامین برق استان از محل این نیروگاه‌ها امکان‌پذیر است و حتی بیشتر از مصرف استان تولید برق را داریم اما توزیع به صورت برق سراسری و در اختیار مرکز دیسپاچینگ است.  
 
 کرمان استان‌ اول کشور در اجرای نیروگاه‌های خورشیدی
 
وی به ظرفیت‌های استان کرمان در حوزه انرژی خورشیدی اشاره کرد و گفت: هم در بحث زمین و هم در مسائل فنی مرتبط با انرژی‌های پاک؛ شاهد اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران هستیم و به طور قطع استان کرمان استان‌ اول کشور در اجرای نیروگاه‌های خورشیدی است.  
 
استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت شهر کرمان اشاره کرد و اعلام کرد: کمک به مجموعه مدیریت شهری برای تحول اساسی در شهر کرمان از اولویت‌های ماست، به گونه‌ای که کاستی‌های این حوزه را برطرف کنیم.  
 
طالبی ادامه داد: اولین مسئله در شهر کرمان، مبلمان شهری است که با جمعیت آن همخوانی ندارد، ضمن اینکه شأنیت و جایگاه والای فرهنگی و تمدنی کرمان ایجاب می‌کرد به شکل بهتری به مبلمان شهری آن پرداخته شود.  
 
استاندار کرمان به معضلات شهر کرمان از جمله ترافیک و حجم پایین سرمایه‌گذاری در شهر کرمان اشاره داشت و افزود: در ایجاد فضای مدرن گردشگری، اقامتی و هتل‌ها با کمبودهای جدی روبرو هستیم و از اولویت‌های استان جذب سرمایه‌گذاری است.  
 
وی تصریح کرد: همه این مسائل علی‌رغم ظرفیت‌های خوبی است که در شهر کرمان وجود دارد و هرگونه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف را توجیه می‌کند.  
 
استاندار کرمان به مشکلات و محدودیت‌های پیش روی سرمایه‌گذاران پرداخت و گفت: شاید نوع رفتار و عملکرد مدیران دولتی اجازه ندارد و فرصت و زمینه سرمایه‌گذاری را فراهم‌ نکرده است اما نگاه امروز حاکم‌ در کرمان از حیث تعامل و همکاری مسؤلان می‌تواند نوید دهنده آینده‌ای بهتر برای شهر باشد، که بسیار ارزشمند است در قالب طرحی جامع و کار هماهنگ و منسجم، برنامه‌ای را انجام دهیم.
 
وی ادامه داد: در برخی مسائل هم نمی‌توانیم معطل بمانیم و باید کارهایی را برای تسهیل مسائل انجام دهیم.  
 
 جایگاه صنایع و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی استان در ساخت کرمان
 
استاندار کرمان با طرح این سوال که جای صنایع و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی استان در ساخت کرمان کجاست؟ گفت: شاید ما نتوانستیم برنامه لازم را برای حضور بنگاه های اقتصادی در ساخت کرمان انجام و راهبرد لازم برای سرمایه‌گذاری در شهر کرمان را ایجاد کنیم و از فرصت‌ها بهره ببریم.  
 
وی تصریح کرد: فرصت همدلی و هماهنگی دستگاه‌های مختلف وجود دارد و عرصه برای ارائه نظر و دیدگاه‌های صاحب نظران فراهم شده تا با استفاده از آنها، شهر کرمان را در جایگاه واقعی خود بسازیم.

کد خبر 2029774

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =