کالاهای الویت‌دار طرح تشدید نظارت و پایش بازار در ایام رمضان و عید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان از اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار استان در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز خبر داد و گفت: اقلام لبنی، پروتئینی، برنج، روغن، قند و شکر جزو کالاهای الویت‌دار طرح تشدید نظارت و پایش بازار خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، شاهین آذری با بیان اینکه طرح ویژه نظارت بر بازار کالا، از ابتدای اسفند سال جاری تا پایان ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ اجرا می شود، اظهار کرد: خدمات اولویت‌دار در مراحل تامین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت با هدف ایجاد آرامش روانی در جامعه و جلوگیری از سوءاستفاده عوامل سودجو از بازار ایام عید و ماه مبارک رمضان اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه اقلام لبنی، پروتئینی، برنج، روغن، قند و شکر جزو کالاهای الویت‌دار طرح تشدید نظارت و پایش بازار خواهد بود چراکه جزو  مایحتاج عمومی و بسیار مورد تقاضا محسوب می شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اینکه تمهیدات لازم با رویکرد پیشگیرانه، مراقبت و پایش مستمر بازار و نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی در این طرح اجرایی می شود، گفت: برخورد با تخلفات احتمالی با هماهنگی اتاق اصناف در سطوح خُرده‌فروشی و استفاده حداکثری از ظرفیت بازرسان شاغل در حوزه نظارت بر بازار و انجام گشت‌های مشترک بهنگام و هدفمند با سایر دستگاه‌ها مدنظر قرار گرفته است.

وی از برگزاری نمایشگاه بهاره، فروش فوق‌العاده، نظارت بر توزیع میوه شب عید و توزیع اقلام پروتئینی در ایام پایانی سال  خبر داد و از شهروندان خواست تا تخلفات احتمالی و شکایت های صنفی از قبیل درج نکردن قیمت، گرانفروشی، کم فروشی و تعطیلی خودسرانه نانوایان را از طریق سامانه یکپارچه پاسخگویی ۱۲۴ اطلاع دهند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.

کد خبر 2027015

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =