ربط دادن کاهش قیمت دلار به خبر استیضاح وزیر اقتصاد از سوی نماینده تندروی مجلس/ از همین حالا بازارهایمان به استقبال این خبر مبارک رفته‌اند

نماینده تندروی مجلس در یادداشتی خبر ارجاع استیضاح همتی وزیر اقتصاد را «خبر مبارک» دانسته که باعث کاهش نرخ ارز شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمنان رئیسی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در یادداشتی که در فضای مجازی منتشر کرد، کاهش نرخ دلار را به خبر استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد مرتبط دانست.

او در این نوشتار مجازی، نوشته است:

«معنای ریزش سنگین قیمت سکه و ارز، همزمان با انتشار خبر تهدید نظامی ترامپ علیه تاسیسات هسته ای ایران، و همزمان با خبر ارجاع استیضاح وزیر اقتصاد به کمیسیون اقتصادی مجلس این است که ما ایرانیان، خبر اول را صرفا در حد یک بلوف پوچ و توخالی تلقی می‌کنیم؛ اما خبر دوم را چنان به فال نیک گرفته‌ایم که از همین حالا بازارهایمان به استقبال این خبر مبارک رفته‌اند. امیدوارم بزرگوارانی که این خبر مبارک را (که می‌شد یک ماه پیش به مردم بدهیم ولی تا به امروز با توجیهات مختلف به تعویق انداختند) برای این تعویق استیضاح که به تنگ‌تر شدن سفره‌های مردم انجامید پاسخ مشروع و منطقی داشته باشند.»

2929

کد خبر 2024608

برچسب‌ها

خدمات گردشگری