پاسخ عجیب محمدرضا عارف به سوال خبرآنلاین درباره حاشیه سازی تندروها در قانون مشاغل حساس

معاون اول رئیس جمهوری در پاسخ به سوال خبرآنلاین پیرامون حاشیه سازی تندروها علیه تابعیت فرزندانش واکنشی عجیب و دور از انتظار دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت، خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین، پرسید؛« در رابطه با حضور شما در دولت به دلیل تابعیت فرزندانتان نکاتی مطرح می شود...» در این زمان عارف اجازه طرح کامل سوال را نداد و در پاسخی عجیب گفت: فکر می‌کنید در دهه فجر طرح این سوال که افراد حق و حقوق شخصی دارند، درست است؟

در ادامه خبرنگار خبرآنلاین تلاش کرد سوال خود را که درباره نامه کمال خرازی به رهبر انقلاب و حاشیه سازی تندروها علیه دولتمردان با تکیه بر قانون مشاغل حساس است کامل کند که بازهم آقای معاون اول اجازه طرح نداد و افزود: نگران نباشد قانون در خصوص همه دولت‌مردان باید اجرا شود.

۲۷۲۱۸

کد خبر 2020846

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =