استفاده از چربی‌های گیاهی در فرآورده‌های لبنی باید مطابق با استانداردهای ملی باشد 

رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان گفت: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و واحدهای تولیدی برای تولید بسیاری از فرآورده‌های لبنی باید از چربی حیوانی یعنی چربی که از شیر گرفته می‌شود، استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سمیه محمودی رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان عنوان کرد: در فرآورده‌ای مثل تاپینگ پیتزا مجاز به استفاده از روغن‌ گیاهی مطابق با استاندارد ملی به شماره ۱۵۶۹۶ باشد. 

محمودی افزود: در محصولات لبنی مانند انواع ماست، شیر و پنیر تازه نباید از چربی گیاهی استفاده شود و با انجام آزمایش استرول می‌توان به میزان درصد استفاده از چربی گیاهی و حیوانی در لبنیات پی برد. 

وی گفت: از آنجا که در سطح بازار و فروشگاه‌ها، نام‌های تجاری مختلفی از انواع لبنیات وجود دارد، اداره‌کل استاندارد موظف است پیرو طرح نمونه برداری از سطح بازار ( طرح امین) از واحدهای تولیدی خارج از استان آزمون به عمل آورد، علاوه بر این در صورت شکایت مردمی نیز این اداره‌کل پیگیری‌های لازم را خواهد کرد.

46

کد خبر 2010083

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =