به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، گوگل در حال آزمایش یک ویژگی جدید هوش مصنوعی است که امنیت مرورگر کروم را ارتقا میدهد. این ویژگی که در حال حاضر برای کاربران نسخه آزمایشی کروم (کروم قناری) در دسترس است و در صورت موفقیتآمیز بودن، برای تمام کاربران کروم عرضه خواهد شد.
قابلیت هوش مصنوعی جدید گوگل امنیت کروم را به سطح بالاتری میبرد
ابزار هوش مصنوعی جدید گوگل، با تحلیل دقیق وبسایتها مستقیماً روی دستگاه شما، به شکارچی حرفهای کلاهبرداران اینترنتی تبدیل شده است. این ابزار با هدف شناسایی و خنثیسازی تلاشهای فیشینگ و کلاهبرداری طراحی شده که قصد سرقت اطلاعات حساس مانند رمز عبور یا جزئیات کارتهای اعتباری را دارند.
این ابزار هوشمند از مدلهای بزرگ زبانی (LLM) برای بررسی دقیق وبسایتها استفاده میکند. این ابزار با تحلیل عمیق برندینگ و هدف اصلی هر وبسایت، میتواند به سرعت تلاشهای فیشینگ یا کلاهبرداری را شناسایی کند. به این ترتیب، گوگل گامی بزرگ در جهت افزایش امنیت کاربران و سختتر کردن کار برای هکرها برداشته است.
مرورگرهای دیگر نیز بر روی قابلیتهای مشابهی متمرکز شدهاند. مایکروسافت اج در حال توسعه یک ابزار پیشرفته برای مسدود کردن وبسایتهای تقلبی است تا از کاربران در برابر تهدیدات سایبری محافظت کند. با توجه به افزایش چشمگیر حملات آنلاین، این ویژگی جدید گوگل میتواند نقش مهمی در ارتقای امنیت کاربران ایفا کند.
چگونه قابلیت هوش مصنوعی جدید گوگل را امتحان کنیم؟
اگر میخواهید این ابزار جدید را امتحان کنید، مراحل زیر را دنبال نمایید:
- ابتدا جدیدترین نسخه مرورگر کروم قناری را دانلود و نصب کنید.
- در نوار آدرس مرورگر، عبارت “chrome://flags/” را وارد کرده و کلید Enter را بزنید.
- در صفحه باز شده، عبارت “Client Side Detection Brand and Intent for Scam Detection” را جستجو کنید. سپس، گزینه مربوط به آن را روشن کنید.
- برای اعمال تغییرات، مرورگر کروم قناری را ببندید و دوباره باز کنید.
چرا قابلیت هوش مصنوعی جدید گوگل مهم است؟
ابزارهای هوش مصنوعی شبیه به این، قادرند تجربه وبگردی را برای همه کاربران به مراتب ایمنتر سازند. با تحلیل مستقیم وبسایتها بر روی دستگاه کاربری، یک لایه حفاظتی اضافی ایجاد میشود که به ویژه در مواجهه با پیچیدگی روزافزون حملات سایبری، از اهمیت بالایی برخوردار است.
با توجه به این موارد، آیا به نظر شما ویژگیهای هوش مصنوعی نظیر این، میتوانند به ارتقای سطح امنیت آنلاین کمک شایانی کنند؟
۲۲۷۲۲۷
نظر شما