به گزارش خبرآنلاین، از نقطه نظر صرفا تغذیه ای، لزومی ندارد که یکی را بر دیگری ترجیح دهیم چرا که ماست و میوهها هرکدام فواید مخصوص به خود را دارند. لاتیتیا سوییس، متخصص تغذیه در این باره معتقد است که باکتری مربوط به تخمیر شیر و تولید ماست، «غنی از کلسیم، فسفر و پروتئین است»، همچنین «این باکتریها در عملکرد مناسب روده ما نقش مهمی ایفا میکنند.»
به گزارش یورونیوز، در عین حال میوهها نیز به نوبه خود «سرشار ازویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها» هستند. در کنار این فواید «میوهها سرشار از فروکتوز هستند که آنها را به منبع خوبی برای انرژی بدن تبدیل میکند و مصرف فیبر موجود در آنها نیز به تنظیم رودهها در اجابت مزاج کمک می کند.
بنابراین برای اطمینان از داشتن یک رژیم غذایی متنوع و متعادل، انتخاب میان این دو باید بر اساس هر وعده غذایی انجام شود. این متخصص تغذیه میگوید: «درصورت داشتن یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات (حاوی غذاهای نشاستهای)، انتخاب ماست میتواند برای دریافت پروتئین مناسبتر باشد. برعکس، اگر بشقاب اصلی ما از پروتئین و سبزیجات بدون نشاسته تشکیل شده باشد، خوب است تا با خوردن میوه قند مورد نیاز بدن را تامین کنیم.»
به گفته این متخصص، مصرف هر دو به طور همزمان و به شرط رعایت حداکثر دوزهای توصیه شده روزانه نیز امکانپذیر است. خوردن ماست در کنار میوه باعث میشود که پروتئینهای موجود در ماست شاخص گلیسمی میوه را کاهش دهند. امری که از افزایش قند خون جلوگیری میکند.
۲۳۳۲۳۳
نظر شما