فرشاد محمدی با تأکید بر نامگذاری ۲۴ تا ۳۰ آبان بهعنوان هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار، اظهار داشت: «متأسفانه گاهی در بیان این نام، بخش مربوط به کتابداران فراموش میشود، اما باید تأکید کنیم که این هفته بزرگداشت مقام کتابداران است که بینام و نشان، عاشقانه و دغدغهمندانه به خدمت مردم مشغولاند.»
گسترش خدمات کتابخانهها در سالهای اخیر
محمدی با اشاره به تغییرات تعریف کتابخانهها در سه تا چهار سال گذشته، کتابخانهها را بهعنوان پایگاههای فرهنگی و اجتماعی معرفی کرد. وی از ۶۰ خدمت نوین در حوزه کتاب و کتابخوانی نام برد که شامل خدماتی برای گروههای سنی مختلف، زنان خانهدار، مشاوره کسبوکار و حوزههای دیگر است. وی افزود: «این خدمات نوین، مسئولیت کتابداران را دوچندان کرده و زحمات آنان را به مسئولین و مردم نشان داده است.»
اهمیت فرهنگ بهعنوان موتور محرکه جامعه
مدیرکل کتابخانههای عمومی هرمزگان تأکید کرد که فرهنگ موتور محرکه تمامی حوزهها است و اگر به آن توجه شود، برنامهریزیها بهبود مییابد، آسیبهای اجتماعی کاهش مییابد، و شاخصهای مثبت اجتماعی رشد میکنند. وی بیان کرد که اعتماد مردم به کتابخانهها، همچون مساجد و مدارس، زمینهساز ارتباط مؤثر میان جامعه و فرهنگ کتابخوانی است.
تشکر از خیرین و همراهان فرهنگی
محمدی از خیرین و نهادهای مختلف که در توسعه کتابخانهها مشارکت داشتهاند، بهویژه از آقای سید عبدالله هاشمی، رئیس انجمن خیرین کتابخانهساز استان، قدردانی کرد. وی تلاشهای فرهنگی این بزرگوار و همراهی سایر دستگاههای فرهنگی استان را عامل پیشرفت در این حوزه دانست.
نقش اصحاب رسانه و همراهی آنان
محمدی ضمن تشکر ویژه از اصحاب رسانه، همراهی آنان را در ترویج فرهنگ کتابخوانی ستود و بیان کرد: «اصحاب رسانه همیشه یار و یاور ما بودهاند و بدون هیچ چشمداشتی در تمامی حوزهها ما را حمایت کردهاند.»
این مراسم با حضور گسترده مسئولان فرهنگی، اصحاب رسانه و جمعی از کتابداران برگزار شد و از تلاشهای کتابداران استان هرمزگان تقدیر به عمل آمد. هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار فرصتی است تا جایگاه ارزشمند کتاب و کتابداران در جامعه بازتاب بیشتری پیدا کند.
در پایان از جمعی از اصحاب رسانه تقدیر شد.46
نظر شما