به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قاسمی با اشاره به اهمیت نقش کودک و نوجوان در جامعه، تاکید کرد: هر کجا از کودک و نوجوان غافل شدیم، ۱۰ سال بعد ضربهاش را خوردیم، در حالیکه فرهنگسازی از دل این بچهها سرچشمه میگیرد و میتوان این قشر را به رمانتیکترین، با احساسترین و متعصبترین و در طرف مقابل حتی به بیانگیزهترین و بیتعصبترین افراد تبدیل کرد. ز این رو هنر تئاتر به خاطر بیواسطه بودن به شدت روی مخاطب تاثیرگذار است و تنها دنیایی که کودک به آن فکر نمیکند، مرز و محدوده است و چیزی که برایش اهمیت ندارد، تعصب قومی و قبیلهای است، چراکه آنها دنبال خنده و شادی هستند و اگر شاد تربیت شوند، میتوانند نسل آیندهساز و چارهساز باشند.
به گزارش ایرنا، او همچنین نگاه سلیقهای و غیر حمایتی از تئاتر کودک و نوجوان را آسیب بزرگ این حوزه در تولید آثار نمایشی دانست و تاکید کرد: شهرداری هر شهری چه اندازه برای زیباسازی شهر و فرهنگسازی هزینه میکند و چه بازخوردی میگیرد؟ اینجاست که باید مبنایشان را روی تئاتر کودک و نوجوان بگذارند و روی این مسیر حرکت کنند که بهترین بازخورد را دارد.
این نویسنده هنر نمایش با اشاره به اینکه با برگزاری جلسات بین مسوولان و مدیران میتوان بخش آسیبپذیر جامعه را هدفگذاری کرد، گفت: در این قالب میتوان مفاهیم مورد نیاز را به هنرمند سپرد و با تولید آثار فاخر و اجرای مداوم آنها، به اهداف مورد نظر در این حوزه دست پیدا کرد.
او ادامه داد: یکی از اتفاقات بزرگ هنر تئاتر کودک این است که یک سیر خطی به ذهن کودک میدهد و اگر علاقهمند به رشتههای هنری در زمینه بازیگری و نمایش باشد، اولین قدم مثبت از اینجا شروع میشود. زمانی در مدارس جشنواره تئاتر دانشآموزی برگزار میشد و کیفیت آثار به اندازهای بالا بود که از دل این جشنواره استعدادهای برتر هنری کشف و به بدنه تئاتر کشور معرفی میشدند، اما این جشنواره به کلی تعطیل شد و امروز هم اگر هست، اصلا کیفیت مطلوبی را نسبت به دورههای گذشته ندارد و لازم است که احیا شود.
۲۴۴۲۴۵
نظر شما