تجربه ای جالب برای ایجاد شبکه فعالان فرهنگی

کتاب «داستان ما مردم» با موضوع تجربه‌نگاری فرایند شکل‌گیری شبکه مردمی فعالان فرهنگی و ارائه راه‌کارهای ایجاد و گسترش کنشگری اجتماعی با تکیه بر تجربه شکل‌گیری جامعه ایمانی مشعر توسط انتشارات دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام قم منتشر شد.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، این پژوهش در راستای یکی از مهم‌ترین مسائل امر حکمرانی، یعنی چگونگی به میدان افاده و استفاده آوردن مردم در راستای اهداف حاکمیت شکل گرفته است و در تلاش است تا در طراحی فرایندی که منجر به تحقق این مهم در سطح جامعه شود و این تصورات مفهومی را به تصدیق مصداقی برساند، قدمی بردارد و در حد توان از شکاف و فاصله بین مردم و حاکمیت پیش‌گیری نماید.

ایسنا نوشت: مسئله اصلی این پژوهش، فرایند شکل‌گیری جامعۀ ایمانی مشعر به مثابه شبکۀ مردمی فعالان عرصۀ هیأت و ثبت تجربۀ این مجموعه در ایجاد و گسترش کنش‌گری اجتماعی مخاطبان خود می‌باشد. چرا که ایدۀ اولیۀ پژوهش بر این امر مبتنی بود که جامعۀ ایمانی مشعر° تجربه‌ای قابل تأمل در این راستا دارد و با ثبت و ضبط و استخراج و نظام‌دهی اصول اساسی این تجربیات، امکان استفاده مؤثر و بسط و گسترش این تجربه وجود دارد.

این کتاب با پژوهش رحیم آبفروش، در قطع رقعی و ۳۶۰ صفحه، از سوی انتشارات باقرالعلوم علیه‌السلام چاپ شده است.

کد خبر 1966372

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =