چند قدم پیاده‌روی روزانه خطر مرگ را کاهش می‌دهد؟

نصف ۱۰ هزار قدم پیاده روی روزانه برای افراد بی تحرک پرفایده است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هر چه فرد بتواند قدم‌های بیشتری را در روز بردارد، بدون در نظر گرفتن میزان بی تحرکی اش، خطر مرگ زودهنگام و بیماری‌های قلبی در او کاهش می یابد.

مهر در گزارشی به نقل از هلث دی نیوز نوشت: محققان دریافتند افرادی که بیش از ۱۱ ساعت در روز بی تحرک هستند، با راه رفتن بیشتر، از فواید سلامتی مشابه افراد فعال‌تر برخوردار می‌شوند.

به گفته محققان، تعداد بهینه گام‌های روزانه برای بهبود سلامت بین ۹۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ است. این میزان پیاده روی خطر مرگ را تا ۳۹ درصد و خطر بیماری قلبی را تا ۲۱ درصد کاهش می‌دهد.

با این حال، نیمی از این مزیت با نیمی از این قدم‌ها، در حدود ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ قدم در روز، هم حاصل می‌شود.

اساساً، هر مرحله بالاتر از ۲۲۰۰ قدم در روز با خطر کمتر مرگ و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط بود.

«متیو احمدی»، پژوهشگر فوق دکتری دانشگاه سیدنی در استرالیا، می‌گوید: «نتایج ما نشان می‌دهد که میزان فعالیت بدنی موردنیاز، به عنوان مثال تعداد گام‌ها در روز، برای کاهش خطر مرگ و میر و حوادث قلبی ممکن است کمتر از آنچه قبلاً پیشنهاد شده بود باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۷۲۰۰۰ شرکت کننده را تجزیه و تحلیل کردند.

همه شرکت‌کنندگانی، برای اندازه‌گیری فعالیت بدنی خود، به مدت هفت روز از ردیاب حرکت استفاده کردند.

میانگین تعداد گام‌های روزانه برای همه شرکت کنندگان کمی بیشتر از ۶۲۰۰ قدم بود. کمتر از ۵ درصد از شرکت کنندگان به طور متوسط ۲۲۰۰ قدم در روز داشتند، بنابراین محققان آن را به عنوان حد پایین تعیین کردند.

میانگین زمان بی تحرکی ۱۰.۶ ساعت در روز بود، بنابراین محققان ارزیابی کردند که افراد اگر ۱۰.۵ ساعت در روز یا بیشتر بنشینند، بسیار بی تحرک هستند. کسانی که کمتر از آن میزان می‌نشستند، کم‌تحرک‌تر محسوب می‌شدند.

به گفته محققان، پس از حدود هفت سال پیگیری، ۱۶۳۳ مرگ و ۶۱۹۰ رویداد مرتبط با قلب مانند حمله قلبی یا سکته مغزی رخ داد.

۴۷۲۳۶

کد خبر 1883072

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =