تاکید بر موضوع انتخابات نیز فارغ از اولویتهای جامعه است، زیرا حل مسائل کشور نیازمند ارادههایی است که بروز آنها مقدم بر انتخابات ضرورت دارد. همه این حرفها و گفتارها و وعدههای ناروشن و بدون ضمانت اجرایی نیز برای وقتگذرانی است.
به نام اصلاحطلبان؛ به کام ابراهیم رئیسی /«سودِ حضور» چهره های اصلاح طلب در جلسه با رئیس دولت، به حساب کدام طرف واریز میشود؟
به قول یکی از فعالان رسانهای اصولگرا، حرفهای صادق بوقی درباره انتخابات بیشتر از احزاب کارکرد دارد. واقعاً هم این حرف درست است، زیرا با سیاستی که در کشور جاری است جایی برای احزاب و فعالان حزبی نمیماند که بخواهند تحرکی ایجاد کنند. ولی پرسش اصلی اینجاست که اگر حکومت و دولت درصدد است که انتخابات را گرم کند، چرا راه خطا را رفته و از دبیران کل و سران احزاب که ماشاءالله کم هم نیستند، دعوت کرده و ساعتها وقت خود را صرف آن کرده است. بهتر بود با آقای صادق بوقی و امثال ایشان گفتوگو کنند و آنان را برای حضور انتخاباتی قانع سازند.
مشکل اینجاست که اصولگرایان حاکم در برخورد با موضوعات سیاسی بسیار تنگنظرانه و بسته عمل میکنند و هیچیک از وعدههای آنان نیز ره به جایی نمیبرد و برای نمونه در همین جلسه گفتند: «نظر ما این است که همه تایید شوند مگر آنان که با دلیل جدی و قانونی نمیتوانند شرکت کنند.»
غافل از اینکه معنای این حرف، یا تشکیل مجلسی بدتر از مجلس کنونی است یا به معنای خلاف قانون عمل کردن شورای نگهبان در دوره قبل است. زیرا آن شورا معتقد است دقیقاً موافق قانون و غیرسلیقهای عمل کرده است و با توجه به اینکه در قانون جدید محدودیتها بیشتر شده است، منطقاً میتوان نتیجه گرفت که در مجلس آینده فیلتر استصواب از مجلس کنونی تنگتر باشد. ولی اگر فضا باز شود، این به معنای تخلف قانونی در مجلس قبل است که افراد را غیرقانونی ردصلاحیت کردند.
نمیتوان با گفتاردرمانی و وعدههای بیاهمیت و ناروشن مردم را همراه خود کرد. هرکدام از این جمع دبیران کل نیز در شرایط کنونی در خوشبینانهترین فرض نمایندگی بیش از دههزار نفر را عهدهدار نیستند که جمعاً به ۵۰۰ هزار نفر نمیرسند. پس بهتر است با همان صادق بوقی گفتوگو کنید.
۲۳۳۰۲
نظر شما