به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان ؛ محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: کاروانسرای تاج آباد جزو معدود کاروانسراهای باقی مانده در کشور با پلان مدور است و قدمت آن به دوره صفویه باز می گردد.
وی گفت: کاروانسرای شاه عباسی «فرسفج» نیز از آثار تاریخی تویسرکان و متعلق به دوران صفویه است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان خاطرنشان کرد: ساختمان این کاروانسرا در فاصله سال های ۱۰۰۶ تا ۱۰۳۸ و به سبک معماری دوره صفویه ساخته شده و مساحت آن نزدیک به چهار هزار متر مربع است.
معصوم علیزاده یادآور شد: این کاروانسرا در مسیر شاهی یا جاده ابریشم قرار گرفته است.
به گزارش خبرآنلاین، کاروانسراهای یاد شده از همدان به همراه ۵۰ کاروانسرای تاریخی ایران به شکل همزمان به ثبت جهانی یونسکو رسید
نشست یونسکو به منظور و بررسی ثبت پرونده های جدید در فهرست آثار جهانی هم اکنون در ریاض عربستان با حضور معاون وزیر میراث فرهنگی و همکارانش در حال برگزاری است.
تاکنون ۲۲ کاروانسرا در استان همدان ثبت ملی شده است.
استان همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، دارای یک هزار و ۸۵۰ اثر تاریخی، تفریحی و توریستی است.
46

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان گفت: کاروانسراهای فرسفج تویسرکان و تاج آباد بهار در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
کد خبر 1814614
نظر شما