با این روند تعطیلی نانوایی ها دور از انتظار نیست

ایلنا نوشت:محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: در سال جدید باید نرخنامه جدید ابلاغ شود تا این زنجیره نارضایتی نانوا و مصرف‌کننده از بین برود. نمی‌دانیم تا چه زمانی می‌توانیم به این روند ادامه بدهیم.

محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: در سال جدید باید نرخنامه جدید ابلاغ شود تا این زنجیره نارضایتی نانوا و مصرف‌کننده از بین برود. نمی‌دانیم تا چه زمانی می‌توانیم به این روند ادامه بدهیم. محمد سلیمانی در پاسخ به این پرسش که سال گذشته نانوایان نسبت به عدم ارائه نرخنامه جدید نارضایتی خود را بارها اعلام کردند به نظر شما تا چه میزان این احتمال وجود دارد که نرخنامه جدید در سال پیشرو به نانوایان داده شود؟ گفت: تلاش‌های نانوایان برای دریافت نرخنامه در سال ۱۴۰۱ منتج به نتیجه نشد این در حالیست که هزینه‌های نانوایان فقط در دستمزد کارگران در ۲ سال گذشته حدود ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۵ درصد قیمت نان سنگک را نرخ آرد تعیین می‌کند، افزود: ۸۵ درصد هزینه‌ها را نانوایان از جیب پرداخت می‌کردند و آنها برای پوشش هزینه‌ها و روشن نگه داشتن چراغ نانوایی‌ها چاره‌ای جز کم فروشی و یا گران‌فروشی نداشتند و همین مسئله در صنف نانوایان هرج و مرج ایجاد کرده بود؛ از سوی دیگر اتحادیه نیز قادر نبود نانوایان را مجاب کند که همچنان نان را با نرخ ۱۴۰۰ عرضه کنند.

این فعال صنفی ادامه داد: مقرر شد دولت در آذر سال گذشته تسهیلاتی برای نانوایان در نظر بگیرند که متاسفانه در عمل کمک هزینه‌ای برای نانوایان پرداخت نشد اگر دولت نخواهد با نانوایان همراهی کند ادامه فعالیت آنها با این روند دشوار خواهد و نانوایان خود به خود تعطیل خواهند شد.

سلیمانی با بیان اینکه پخت نان سنگک سنتی نیازمند استخدام کارگر ماهر است، تصریح کرد: آنالیز قیمتی که نانوایان ارائه دادند مورد تایید قرار نگرفت و مسئولان اعلام کردند که نان باید با همان نرخ گذشته عرضه شود اما از سوی دیگر نیز حاضر نبودند که هزینه‌های نانوایان را جبران کنند.

به گفته رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی؛ در سال پیشرو باید نرخنامه جدید ابلاغ شود تا این زنجیره نارضایتی نانوا و مصرف‌کننده از بین برود. متاسفانه در تصمیم‌گیری‌ها از دیدگاه افرادی که سال‌ها در این صنف فعال بودند نظرخواهی نمی‌شود و در سال جدید همچنان با نرخ ۱۴۰۰ نان بفروش می‌رسد اما نمی‌دانیم تا چه زمانی می‌توانیم به این روند ادامه بدهیم.

بیشتر بخوانید:

۴۶۲۱۷

کد خبر 1746713

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =