برخی کاربران خبرآنلاین برای خبرهای مرتبط با تفکیک جنسیتی، روایتی از امام (ره) را نقل می کنند که ایشان مخالف تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها بوده اند. گویا منبع چنین روایتی هم خانم زهرا اشراقی، نوه ایشان است.
اما دراین باره سید محمود حسینی دولت آبادی، نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می گوید: "مطلبی دراین باره از مرحوم امام ندیدم. اما اگر چیزی هم بوده، همان کمبود امکانات و فضاهای آموزشی بوده است. چینین چیزی نبوده است."
او که امروز به کافه خبر آمده بود، یکی از دلایل اجرا نشدن تفکیک جنسیتی در سه دهه گذشته را کمبود امکانات فیزیکی در دانشگاه ها می داند: "تاکنون امکانات ما اجازه نمی داد تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها داشته باشیم. اما اکنون تعداد دانشجوهای ما کم شده است و امکاناتمان افزایش داشته. به همین دلیل می توانیم تفکیک جنسیتی را اجرا کنیم."
اما زهرا اشراقی چنین درباره پرده کشیدن میان دختر و پسر در دانشگاه ها روایت کرده است: "او در چند مورد چنین گفته: "در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران تحصیل می کردم، ناگهان مدیران آموزشی تصمیم گرفتند که کلاس های درس را با پرده ای جدا کنند. پرده ای کشیده بودند و استاد در قسمت مردان تدریس می کرد و صدایش به بخش دختران می رسید. من به سرعت این موضوع را به امام خمینی منتقل کردم و ایشان به شدت از این موضوع ناراحت شدند و در همان روز مسوولان آموزشی را فراخواندند و تذکر دادند که به این کارها پایان دهید، چون این رفتارها به انقلاب ضربه می زند. گفتند امام خمینى درباره تفکیک جنسیتی دانشگاه ها ماجرا را شنیدند، بسیار ناراحت شدند و گفتند به این بازیها سریعا خاتمه دهید. مگر دختر و پسر در کلاس درس آن هم در حضور استاد چه میخواهند بکنند که باید از دید یکدیگر مخفی باشند؟ این جوانان در آیندهای نزدیک قرار است وارد سطوح مدیریتی شوند، چرا با این کارها به مدیران آینده کشور توهین میکنید؟"
با این حال حسینی دولت آبادی در پاسخ به منتقدان تفکیک جنسیتی که می گویند باید جایی باشد که دختر و پسر روابط با جنس مخالف را بیاموزند، می گوید: "دانشگاه محل تحصیل است و نه محلی برای همسریابی. دانشگاه قرار است محل تزکیه و علم آموزی باشد. نمونه موفق این قضیه را در حوزه های علمیه داریم. حتی دانشگاه هایی هم که تفکیک جنسیتی داشته اند، می گویند طرح موفقی بوده."
نایب رییس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات همچنین گفت: "همین پیشرفت های علمی که اکنون داریم و چند برابر متوسط دنیاست، به دلیل اجرای قوانین اسلامی در دانشگاه هاست. اگر دستورات اسلام را کامل اجرا کنیم، قطعا نتیجه بهتری می گیریم."
4547
نظر شما