رئیس کانون وکلای مرکز نظر معاون قوه قضائیه را درباره تخلف وکلا تایید می کند و می گوید اینها همان قضات متخلفی هستند که شما عفو کردید و به ما تحمیل شدند

امیدسلیمی بنی: تبادل آتش میان قوه قضائیه و کانون وکلا همچنان ادامه دارد. پس از آنکه مومنی، رئیس گروه مشاوران قوه قضائیه گفته بود جشن استقلال کانون وکلا، در هر سال، جشنواره "کراوات" و روسریهایی است که تا نیمه سر عقب کشیده شده اند، رئیس کانون وکلای مرکز امروز اعلام کرد این مشاوران، تعدادی کارمند و استاد دانشگاه بودند که نمی توانستند از پس امتحانات کانون وکلا برآیند. وی همچنین با اشاره به سخنان ابراهیم رئیسی، معاون قوه قضائیه که از تخلفات مکرر وکلا سخن گفته بود، این موضوع را تایید کرد و توضیح داد که این وکلای متخلف، قاضیهایی هستند که به دلیل تخلف از کار برکنار شده اند، عفو گرفته اند و به زور به کانون وکلا تحمیل شده اند.

محمد جندقی کرمانی پور که امروز در کنفرانس خبری مسئولان کانون در محل کانون وکلای مرکز تشکیل داده بود، همچنین اظهار داشت: "علت وجودی ماده 187 -که گروه مشاوران قضایی قوه قضائیه بر اساس آن شکل گرفته-  کسانی هستند که نمی‌توانستند در امتحانات کانون وکلا شرکت کنند یا قبول نمی‌شدند. این افراد به تشکیلات قوه‌ی اجرایی فشار آوردند و با کمال تاسف در دولت اصلاحات که ما هیچ وقت دولت اصلاحات را نمی‌بخشیم، پروانه وکالت گرفتند. این افراد عمدتا استادان دانشگاه و کارمند بودند نه کسانی که در انتظار شغل باشند.

سواد و ادب وکلای ما بیشتر از مشاوران قضایی است

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز در قسمتی از سخنان خود پیشنهاد کرد: "از تشکیلات قضایی سوال شود تا مقایسه بین وکلای کانون‌های وکلا و مشاوران و وکلای مرکز 187 انجام دهند و نظرشان را درباره‌ی نظم و ادب و سواد و معلومات این دو ارایه دهند."

جندقی کرمانی پور توضیح داد: "ما بدون این‌که دیناری به دولت تحمیل کنیم همه‌ی این کارها را انجام داده‌ایم. قوه‌ی قضاییه نباید وظیفه‌ای را که بر عهده‌ی کانون‌هاست انجام دهد. وظیفه‌ی قوه‌ی قضاییه تربیت وکیل نیست و وظایفش به طور کامل در اصل 156 قانون اساسی مشخص شده است."

کراوات نمادی اسلامی است

بهمن کشاورز، رئیس کانونهای وکلای سراسر کشور نیز اظهارات مسئولان قوه قضائیه را زیر سئوال برد که گفته بودند کانون وکلا جشنواره کراوات و روسری برگزار می کند. او گفت: " کانون‌های وکلا قویا از همه‌ی وکلا می‌خواهد در محل‌های رسمی ظاهری آراسته با رعایت شأن وکالت و شرع داشته باشند اما اگر خانم یا آقای محترمی رعایت حجاب را آن‌چنان که در شرع گفته شده کرد، بقیه‌ی آن به ما مربوط نیست و نباید باشد."

این حقوقدان برجسته با بیان این‌که موضوعیت قائل شدن برای لباس کار چندان خوبی نیست، به تحقیقی که رضا نوربها از استادان حقوق جرم و جزا درباره تاریخچه‌ی کراوات انجام داده، اشاره کرد و توضیح داد: "بر اساس تحقیق دکتر نوربها کراوات یک نماد اسلامی است و در جنگ‌های صلیبی سربازان اسلام از آن استفاده می‌کردند و چون اولین بار مسلمانان قوم کروات آن را انتخاب کردند به این نام مشهور شده است."

قضات متخلف را عفو می کنند و می گویند باید وکیل شوند

ییس کانون وکلای دادگستری مرکز در ادامه به صحبت‌های معاون اول قوه‌ی قضاییه مبنی بر این‌که هر پرونده‌ای که خلافی در آن وجود دارد پای وکیل هم دیده می‌شود، پرداخت و گفت: "من این موضوع را نفی نمی‌کنم؛ چون ایشان اشراف دارند اما به خاطر دارم در جلسه‌ای که آیت‌الله شاهرودی در سال آخر مدیریت‌شان در زمینه‌ی بهداشت قضایی داشتند به ایشان گفتم قضاتی وجود دارند که به لحاظ اخذ رشوه و گزارشات دیگری سلب صلاحیت می‌شوند و در کمیسیون عفو و بخشودگی مشمول عفو مقام معظم رهبری می‌شوند و دادگاه عالی انتظامی قضات نظر ما را نقض می‌کند و ما را ملزم به دادن پروانه‌ی وکالت به این افراد می‌کند. آیا ورود این افراد به دستگاه وکالت خود یک ویروس نیست؟"

جندقی کرمانی با اشاره به این‌که تمامی مدارک مربوط به آرای صادره در این زمینه را به آیت‌الله شاهرودی در همان زمان ارایه کرده است، توضیح داد: "ما نمی‌گوییم در بین ما افرادی که تخلف می‌کنند وجود ندارد ولی آیا در دستگاه قضایی هم چنین افرادی وجود ندارند؟ در هر پرونده‌ای که تخلفی می‌شود همان اندازه پای وکیل در میان است که پای قاضی."

45/233

کد خبر 153173

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آریانا IR ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 2
    قضاتی هم هستند که به دلیل برخی مسایل حاضر به ادامه همکاری با قوه قضاییه نیستند و از کار معلق شده اند آیا باید چوب این اسم را بخورند انها حق دارند مانند افراد دیگر شانس خود را در وکالت امتحان کنند