نادیا زکالوند: بررسیهای علمی نشان داده که سرکه سیب اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی دارد و در کاهش وزن، کلسترول، قند خون و بهبود علایم دیابت عالی است.
محققان در بررسیهای خود روی سرکه سیب توانستند حداقل ۶ فایده آن را اثبات کنند:
۱. سرشار از مواد مغذی سالم
سرکه سیب طی دو فرآیند درست میشود. در مرحله اول سیبهای لهشده را در معرض مخمر قرار میدهند و قند موجود در سیب تخمیر شده و به الکل تبدیل میشود. سپس در مرحله بعدی، با افزودن باکتری به سیبها، الکل، تخمیر شده و به اسیداستیک که ماده اصلی سرکه سیب است تبدیل میشود. این ماده به سرکه سیب طعم و بوی ترش میدهد.
سرکه سیب علاوهبر این نوع اسید، سرشار از آنزیمها، پروتئینها و باکتریهای دوست است. البته ویتامین یا مواد معدنی زیادی در این سرکه وجود ندارد اما ردی از پتاسیم در آن دیده میشود. اسیدهای آمینه و آنتیاکسیدان هم در سرکههای سیب باکیفیت دیده میشود.
۲. قاتل باکتریهای مضر
سرکه سیب قاتل باکتریهای مضر است و میتوانید با استفاده از آن مواد خوراکی مانند سبزیها و میوهها را ضد عفونی کنید. قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش با استفاده از سرکه سیب درمان میشود.
۳. کاهش قند خون
بررسیهای علمی نشان داده که سرکه سیب میتواند از حساسیت انسولینی بدن فرد بکاهد و بدین ترتیب از قند خون او بکاهد. بررسیهای روی داوطلبان مبتلا نشان داده که این سرکه میتواند دیابت افراد مبتلا به این بیماری را کنترل کند.
۴. کمک به کاهش وزن
احتمالا این ویژگی میتواند این سرکه را محبوب افرادی کند که نگران چاقی هستند و میخواهند وزن کم کنند.
بررسیها نشان داده مصرف ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب میتواند ۱,۲ کیلوگرم از وزن فرد را بکاهد.
۵. بهبود سلامت قلب
سرکه سیب با کاهش مقدار کلسترول و تریگلیسیرید میتواند از بیماریهای قلبی کاسته و فرد را از سکتههای قلبی دور نگهدارد.
۶. بهبود سلامت پوست
سرکه سیب در طب سنتی دارویی رایج برای درمان پوست خشک و اگزماست. پوست بدن بهطور طبیعی کمی اسیدی است و استفاده از کرم حاوی سرکه سیب میتوان تعادل را به غلظت pH خون برگرداند.
همچنین خواض ضد باکتریایی بودن سرکه سیب میتواند عفونتها و آلودگیهای پوستی را درمان کند.
هنگام پختوپز یا درست کردن سالاد، از سرکه سیب استفاده کنید و از فواید آن بهرهمند شوید.
منبع: هلفلاین
۴٧٢٣٧
نظر شما