به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست اعضای ارشد کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: نتیجه اطلاع رسانی صادقانه، ایجاد ادراک واقع بینانه و تحقق رفتار مسئولانه از سوی مردم است.
وزیر کشور در این نشست که سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی ربیعی سخنگوی دولت، فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی و معاونین ذیربط وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند، با قدردانی از تلاشهای انجام شده در عرصه اطلاع رسانی شیوع بیماری کرونا و وروند مبارزه با آن، بخصوص از سوی بخشهای مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر ضرورت تحقق مرجعیت اطلاع رسانی تأکید کرد.
رحمانی فضلی با تاکید بر اهمیت صیانت از سلامت عموم مردم و تأکید متخصصین مبنی بر اثر سوء رعایت نکردن بهداشت فردی و مراودات غیر بهداشتی بین افراد در مجامع و همچنین سفرها بین مناطق مختلف در گسترش بیماری، خواستار اهتمام حداکثری رسانهها به ویژه رسانه ملی در شکل دهی فوری ادراک عمومی نسبت به اهمیت این مسائل شد.
وزیر کشور دوگانه هراس غیرواقع بینانه و بیتوجهی غیرمسئولانه نسبت به شیوع بیماری کرونا را کاذب و مخرب برشمرد و مهمترین هدف و نتیجه توأمان اطلاع رسانی را ایجاد ادراک واقع بینانه و تحقق رفتار مسئولانه در عموم مخاطبان عنوان کرد.
رحمانی فضلی با مرور برخی زمینههای پیشینی که موجبات ایجاد تردید و بی اعتمادی نسبت به اخبار و اطلاعات منتشر شده را فراهم میسازد، ابراز امیدواری کرد؛ با مبنا قرارگرفتن اصول اطلاع رسانی و همچنین تقدم اقدام بر اعلام، از دل تهدید ایجاد شده در اثر ورود ویروس جدید، فرصتی برای تقویت اعتماد عمومی، فراهم شود.
وزیر کشور با تأکید بر استمرار اطلاع رسانی صادقانه از سوی مسئولین و البته توجه بیش از پیش به ارائه جزئیات مورد نیاز افکار عمومی، اقدامات تبلیغاتی نمایشی برخی عناصر غیرمسوول را غیر قابل قبول برشمرد و با توجه به اهمیت صیانت از آرامش و طمأنینه در فضای عمومی جامعه به عنوان مقدمه و شرط لازم برای حفظ سلامت و بهداشت، خواستار واکنش بهنگام مراجع قانونی به رفتارها و اقدامات غیر مسوولانه از جمله توجه نکردن به مرجعیت و نهادهای رسمی متولی انتشار اطلاعات تخصصی شد.
رحمانی فضلی همچنین آموزش عمومی و آگاهی بخشی فراگیر را از جمله اصلیترین نیازها برای مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس عنوان و تصریح کرد: مسئولیت رسانه ملی و مجموعه رسانه های برخوردار از منابع عمومی یا وابسته به دستگاههای مختلف،مسئولیت تاریخی در این عرصه است و همه این مجموعه ها باید نقش تاریخی خود در این عرصه را به احسن وجه ایفا کنند؛ البته در محتوای آموزشها، محوریت نظارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را مورد توجه کامل قرار دهند.
۲۷۲۱۵