توسعه خدمات برق‌رسانی در کردستان/ تاکید بر لزوم صرفه‌جویی واحدهای اداری

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: اصلاح شبکه های توزیع نیروی برق در کردستان به صورت مستمر و با تلاش شبانه روزی ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، هیوا لهونیان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان برگزار شد ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: دستگاه های خدمت‌رسان در قبال همت و اراده مردم شریف باید تلاش کنند تا تحریم‌های ظالمانه را پشت سر گذاشته و آن را به فرصت تبدیل کنند تا بتوان بر اساس برنامه هایی که طراحی شده، با کمترین آسیب شرایط را پشت سر گذاشت و به وضعیت نرمال برسیم.

وی با تأکید بر اینکه نگاه شرکت برق به رسانه یک نگاه هم افزایی است، افزود: اطلاع‌رسانی از جمله وظایفی قلمداد می گردد که به کمک اصحاب رسانه محقق می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اعلام اینکه نیروی برق استان کردستان در سال ۱۳۲۶ شروع به کار کرد، گفت: در آن زمان دو واحد ۱۲۵ واتی در دبیرستان پروین اعتصامی استقرار یافت و در سال ۱۳۳۲ شرکت توزیع برق روستایی استان در دو واحد ۲۵۰ کیلوواتی تولید را رسماً با واگذاری انشعابات به مردم آغاز کرد.

لهونیان با بیان اینکه در سال ۱۳۴۵ تا پیروزی انقلاب اسلامی روند رو به جلو در مجموعه کل تأسیسات ایجاد شده، تصریح کرد: عمده‌ترین توسعه صنعت برق استان کردستان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خلق شد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۶۱ شرکت توزیع نیروی برق استان به سمت اتصال شبکه سراسری پیش رفت، ادامه داد: خوشبختانه در شرایط کنونی شرکت توزیع نیروی برق استان به طور کامل به سه محورهمدان، کرمانشاه و آذربایجان وصل شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اذعان به شاخص های عملکردی استانی صنعت برق استان کردستان نسبت به سال ۱۳۵۷، اظهار داشت: قدرت منصوبه نیروگاهی استان در سال ۵۷ نزدیک به ۱۸ مگاوات بوده که هم اکنون به ۹۸۰ مگاوات رسیده است.

وی با اشاره به اینکه طول خطوط انتفال و فوق توزیع استان دو هزار و ۱۰۱ کیلومتر مدار است، گفت: طول خطوط توزیع از ۵۲۲ کیلومتر مدار به ۱۶ هزار و ۷۸۱ کیلومتر مدار رسیده و تعداد پست های انتقال و فوق توزیع نیز ۲۸ دستگاه است.

لهونیان ظرفیت پست های انتقال و فوق توزیع استان را شامل دو هزار و ۶۶۵ مگاولت آمپر دانست و ادامه داد: ظرفیت های ترانسفورماتورهای توزیع به یک هزار و ۴۸۴ مگاولت آمپر رسیده است.

وی با ذکر اینکه تعداد روستاهای برقدار استان در سال ۱۳۵۷ تعداد شش روستا بود، اظهار داشت: این روستاها در سال جاری به یک هزار و ۶۸۹ روستا رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در ادامه با بیان اینکه در سال ۵۷ تعداد کل مشترکان استان ۳۱ هزار و ۴۸۳ اشتراک بود، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار این تعداد امسال ۶۳۷ هزار و ۵۳۰ مورد است. 

وی در خصوص وضعیت شبکه انتقال، فوق توزیع و توزیع شبکه برق استان گفت: تعداد مشترکان موجود در سال ۵۷ تعداد ۳۱ هزار و ۴۸۳ مورد بود که امسال به ۶۳۷ هزار و ۵۳۰ مشترک با متوسط سرانه یک هزار و ۳۰۹ کیلووات ساعت افزایش یافته است.

لهونیان ظرفیت پست های توزیع را یک هزار و ۴۸۴ مگاولت آمپر دانست و گفت: طول خطوط فشار ضعیف استان در چهار دهه اخیر از ۳۴۹.۶ به پنج هزار و ۸۸۲ کیلومتر و طول خطوط فشار متوسط از ۹.۰۷۳ به یکصد و پنج هزار و ۴۳ کیلومتر رسیده است. 

وی تعداد مشترکین برق استان در سالجاری را ۶۳۷ هزار و ۵۳۰ مشترک دانست و تصریح کرد: این آمار نسبت به سال ۵۷ رشد یک هزار و۹۲۵ درصدی داشته است. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اعلام اینکه تعداد پست های توزیع نسبت به سال ۵۷ با رشد ۹۸۴۹ درصد از ۱۳۲ دستگاه به یکصد و سی و یک هزار و ۳۳ دستگاه افزایش یافته است، تصریح کرد: ظرفیت پست های توزیع از ۳۲ به یک هزار و۴۸۴ مگا ولت آمپر و تعداد فیدر ۲۰ کیلوولت نیز از ۱۷ دستگاه به ۱۷۹ دستگاه ارتقاء یافت. 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر ۲۸ هزار و ۵۰ روستای استان برقدار هستند، افزود: تعداد ۱۶۴ هزار و ۷۸۳ خانوار از نعمت برق در استان کردستان برخوردار هستند. 

لهونیان تعداد چاه های کشاورزی برق دار شده کردستان را هفت هزار و ۴۷۸ حلقه دانست و گفت: این تعداد در اوایل انقلاب چهار حلقه بود که در این مدت با رشد ۱۸۶ هزار و ۸۵۰ درصدی روبرو بوده است. 

وی با بیان اینکه تعداد ۲۸ دستگاه پست فوق توزیع و انتقال در استان فعال است، گفت: نیروگاه های تولید برق استان شامل سیکل ترکیبی سنندج با ظرفیت ۹۵۶ مگاوات است که چهار واحد گازی آن در سال ۸۴ با ظرفیت ۶۳۶ مگاوات به بهره برداری رسید و در کنار نیروگاه دیزلی سنندج و سد آزاد سنندج فعال می باشد. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان درپایان در خصوص پروژه‎های شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در یک سال گذشته گفت: تبدیل سیم لخت به کابل خودنگهدار به عرض ۱۲۶ کیلومتر، اجرای شبکه پاسداکت بازار مریوان، اخذ فیدر از پست فوق توزیع سنندج، نصب کنتورهای هوشمند، شبکه فشار متوسط هوایی پمپاژ پایاب سد گاوشان، احداث شبکه روشنایی معابر، اصلاح شبکه روشنایی، اصلاح کنتور در راستای تک خوانی روستاها، برق رسانی به روستاهای بدون برق، احداث پست های هوایی و زمینی جدید، احداث شبکه فشار متوسط هوایی و زمینی، احداث شبکه در راستای کاهش تلفات شبکه و اصلاح شبکه های موجود از اهم این پروژه ها بود.

۴۶

کد خبر 1228179

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =