پرواز چهارشنبه شب هواپیمایی قطر از دوحه به گوانگژو که کاروان خبرنگاران ایرانی را به همراه اعضای تیم ملی بوکس به دهکده بازی های آسیایی می رساند ، نکات جالب توجهی از تقابل ورزشکاران ، خبرنگاران و اعضای تیم های مختلف با یکدیگر داشت. درحالی که تقریبا همه بلیت های گرفته شده برای ورزشکارانت ایرانی برای این سفر طولانی مثل همیشه ، بلیت های اکونومیک بود ، بوکسورها اعتقاد داشتند ، قطری ها برای ورزشکاران شان بلیت های درجه یک می گیرند. ادعایی که البته خیلی به واقعیت نزدیک نبود و ورزشکاران رشته های تنیس روی میز و تیراندازی میزبان دور قبلی بازی ها به جای استفاده از بلیت های درجه یک از بلیت هایی مشابه بازیکنان تیم ملی بوکس ایران استفاده می کردند.
این همان شرایطی بود که اعضای تیم های ملی لبنان و عمان هم داشتند اگرچه برای بحرینی ها از سوی کمیته ملی المپیک کشورشان ، بلیت های بیزنس کلاس گرفته شده بود.
در جمع اعضای کاروان های ورزشی این کشورهای عربی حضور دختران نوجوان چشمگیر بود. قطری ها در تیم اعزامی خود 14 ورزشکار دختر را به همراه آورده بودند . از این جمع اما آنها امید به کسب مدال دارند. در جمع ورزشکاران تیم های مختلف قطری غیر از مربیان خارجی می شد چهره های ورزشکاران تغییر ملیت داده را هم دید.
بحرینی ها اما در این بخش از کاروان خود که تنها محدود به یک یا دو رشته ورزشی می شد ، چهره شاخصی به همراه نداشتند اما خبرنگاران این کشور عربی همچنان شانس کسب مدال های زیاد از دوومیدانی برای تیم شان ممکن می دانند. مدال هایی که بیش از 3 مدالش را تنها دونده بانوی آنها می تواند بدست بیاورد.
اما نکته جالب ، اعزام تنها یک بانوی تیرانداز توسط تیم ملی عمان بود. تک ورزشکاری که همراه با برادرش ، خارج از عمان و در اروپا زندگی می کنند اما برای این مسابقات مهم به کشورشان آمده اند تا همراه کاروان ورزشی عمان به گوانگژو سفر کنند. خبرنگاران عمانی برای این تنها ورزشکار زن کاروان شان از کسب یک مدال مدال سخن می گفتند.
آنها از شنیدن اینکه ایران در بازی های گوانگژو 76 ورزشکار بانو را به همراه دارد ، شگفت زده شده بودند. جالب اینجا بود که آنها می دانستند تیراندازی ایران هم در رشته بانوان ، شانس بالای کسب مدال طلا را دارد.
نظر شما