رایزنی‌های مهم فدراسیون کشتی برای ویزای مسابقات جهانی

فدراسیون کشتی برای ویزای کشتی گیران در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی در آلبانی رایزنی های مهمی را آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رقابت‌های کشتی زیر ۲۳ سال جهان از ۳۰ مهر تا ۶ آبان و رقابت‌های جهانی اوزان غیرالمپیکی هم ۷ تا ۱۰ آبان برگزار می‌شود. مهم‌ترین مسئله این روزهای کشتی ایران بحث ویزای کشتی گیرانی برای رقابتهای جهانی اوزان غیرالمپیکی در آلبانی است. رفتار کشور آلبانی در قبال ورزشکاران ایرانی در چند سال اخیر بسیار مغرضانه بوده و این کشور چند سالی می‌شود تنش دیپلماتیک خود را با ایران به بالاترین حد رسانده به طوری که در مسابقات زیر ۲۳ سال جهان سال گذشته به کشتی‌گیران ایرانی ویزا نداد و آن‌ها این مسابقات را از دست دادند، بنابراین این روزها مهم‌ترین دغدغه مسئولان فدراسیون کشتی ایران، بحث صدور ویزای تیم‌های ملی کشتی است تا دوباره ماجرای سال گذشته تکرار نشود.

در مسابقات کشتی زیر ۲۳ سال ۲۰۲۳، کشور میزبان در اقدامی سیاسی، از صدور ویزا به کشتی‌گیران ایرانی سرباز زد، در آن مقطع زمانی فدراسیون کشتی ایران بسیار تلاش کرد تا اتحادیه جهانی کشتی را مجاب کند که برای کشور آلبانی جریمه‌ای در نظر گرفته بگیرند یا حداقل دیگر میزبانی هیچ مسابقه‌ای را به آلبانی‌ها ندهند، اما این اتفاق رخ نداد و دوباره آن‌ها امسال میزبان مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی شدند و در آبان‌ماه سال جاری باید میزبان کشتی‌گیران ایرانی و سایر کشورها باشند، که البته مشخص نیست امسال هم کارشکنی و رفتار مغرضانه آلبانی‌ها با ایران ادامه خواهد داشت یا خیر. البته پیش از این در رشته وزنه‌برداری هم این کشور به وزنه‌برداران ایران ویزا نداد و آن‌ها هم از حضور در مسابقات بازماندند، بنابراین این کارشکنی تنها مختص به کشتی نیست.

حالا این روزها فدراسیون کشتی با توجه به سابقه بد کشور آلبانی از ماه‌ها پیش رایزنی‌هایی را برای تسهیل صدور روادید قهرمانان ایران آغاز کرده، یکی از این اقدامات دیدار علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در حاشیه مسابقات کسب سهمیه المپیک در ترکیه با نناد لالوویچ و بعد هم دیدار مشترکی که با رئیس فدراسیون کشتی آلبانی داشته است. در این نشست تماس تلفنی هم با مسئولان سیاسی این کشور برقرار شد تا برای صدور ویزای ایرانی‌ها مذاکرات کامل شود. حالا با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته و پیگیری جدی که از سوی فدراسیون کشتی شده، بعید است که آلبانی این بار هم کارشکنی کند و از صدور ویزا به کشتی‌گیران ایرانی امتناع کند اما با این حال باید تا لحظه آخر منتظر ماند و به نظر می‌رسد به غیر از حریفان سرسختی که کشتی‌گیران ایران در این مسابقات دارند؛ استرس و نگرانی از صدور ویزا هم باید به آن اضافه شود.

253 258

کد خبر 1963779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
    0 0
    پس حسن یزدانی میخواد چکار کنه
  • حمیدلطفی IR ۰۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۸
    0 0
    بنده شخصا کشتی های کامران قاسمپور رو دوست دارم. یکی از معدودکشتی گیرایی در ایران و شاید جهان هست که از لحاظ فن و تکنیک بینظیره و کشتی های زیبایی میگیره و غیرقابل پیش بینی هست. ای کاش به این پهلوان عزیز هم مثل حسن یزدانی مجال میدادن تا بیشتر خودی نشون بده.درقهرمانی و پهلوان مسلکی حسن آقایزدانی شکی نیست، اما دیگه زیر کتف زدن یه شگرد قدیمی شده و کسانی که تونستن از حسن یزدانی امتیاز بگیرن به خصوص دیوید تیلور، با آنالیز کشتی های حسن به پیروزی رسیدن ولی کامران قاسمپور عزیز فنی وتکنیکی هست و همیشه دست بالا رو داره توی شک اما حیف که بخاطر وزنش شرایط مطلوب برای خودنمایی و قهرمانی بوجود نیومد. حالا باید منتظر باشیم تا انشاالله توی 92کیلو قهرمانی هاش رو تکرار کنه. به امیدموفقیت برای همه کشتی گیرای عزیزمون و ورزشکارای خوب ایرانی در تمام دنیا.
  • امین IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۸
    0 0
    این وسط فدراسیونهای جهانی چه غلطی میکنند. پیش شرط میزبانی صدور ویزا برای تمام کشورهاست.
  • سید امیر IR ۲۳:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۸
    0 0
    در پناه خدا باشید ماشاالله مقام معظم رهبری را شاد کونید آقای دکتر دبیر و تمامیه بزرگان را رو سفید کنید چه آزاد چه فرهنگی