آغاز طرح مشترک شناسایی و جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در کرمانشاه

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه گفت: طرح مشترک شناسایی و جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در کرمانشاه از شنبه (٢٨ مرداد ماه) آغاز و تا روز اربعین ادامه خواهد داشت.

حمزه سلیمانی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: طرح مشترک شناسایی، دستگیری و طرد اتباع غیرمجاز با محوریت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه با همکاری دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و قضایی استان کرمانشاه از ٢٨ تیر ماه آغاز و به مدت ١٣ روز ادامه دارد.

وی افزود: در طول این مدت تعداد قابل توجهی از اتباع غیرمجاز ساکن در بخش مرکزی شهرستان کرمانشاه (بخش سراب نیلوفر، بیلوار، ماهیدشت و شهرستان‌های تابع استان کرمانشاه) شناسایی و دستگیر و توسط پلیس امنیت عمومی استان از کرمانشاه طرد شدند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه تصریح کرد: مطابق دستورالعمل ابلاغی از وزارت کشور ورود، اقامت، اسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در استان کرمانشاه به دلیل ملاحظات امنیتی، سیاسی و اجتماعی استان کرمانشاه ممنوع است.

وی گفت: در طول مدت اجرای طرح ١٣ روزه تعداد قابل توجهی از کارفرمایان، پیمانکاران و کشاورزانی که این اتباع را به کارگیری کرده بودند به دستگاه قضایی برای جریمه‌های قانونی معرفی شدند.

سلیمانی عنوان کرد: متعاقب این طرح در جلسه روز ٢۵ مرداد ماه کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی استان کرمانشاه با حضور کلیه اعضا کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی، مقرر شد و طرح مشترک مجددا از شنبه (٢٨ مرداد ماه) به صورت ویژه و با برخورد قاطعانه و قانونی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی استان کرمانشاه اجرا شود.

وی تأکید کرد: در ایام اربعین مبادی ورودی و خروجی استان کرمانشاه تحت کنترل نیروهای انتظامی و امنیتی استان کرمانشاه است و اجازه ورود به این اتباع داده نمی‌شود.

لازم به ذکر است این طرح مشترک از فردا (شنبه) آغاز و تا روز اربعین ادامه دارد.

46

کد خبر 1803202

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =