۰ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۵:۴۵

خانه ملت به نقل از یک عضو کمیسیون عمران مجلس، نوشت: در ماه های اخیر عرضه و تقاضا در بازار مسکن تغییر نکرده است، جو روانی حاصل از خروج آمریکا از برجام سرمایه های سرگردان را به بازارهای طلا و ارز هدایت کرده و احتمال وارد شدن به بازار مسکن نیز وجود دارد.

سیدکمال الدین شهریاری با یادآوری خروج آمریکا از برجام، گفت: در پی این بدعهدی همه نسبت به مسئولان دولت آمریکا و شخص ترامپ یک انزجار و تنفری پیدا کرده اند که این خود می تواند به عنوان یک فرصت مورد توجه مسئولان کشور قرار بگیرد.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اکنون جامعه به دلیل تنفری که از رئیس جمهور دولت آمریکا پیدا کرده آمادگی حمایت از دولت را دارد، افزود: اگر دولت بتواند از این فرصت استفاده کند این وفاق و وحدت ملی به عنوان یک پشتوانه حل مشکلات و گذر از معضلاتی که احتمالا ممکن است برجام برای کشور ایجاد کند، راهگشا خواهد بود.

مقابله با پیامدهای برهم خوردن برجام با عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری

شهریاری ادامه داد: اگر خروج آمریکا از برجام را با پیام مقام معظم رهبری در سال جدید و سال های گذشته کنار هم بگذاریم در واقع می تواند پیام آور فرصت و آغازی برای تحقق اقتصادی پویا باشد که تاکنون از سوی مسئولان آن طور که باید و شاید دقت در اجرای آن نشده است.

وی با بیان اینکه  درحال حضر باید با دقت و حساسیت بیشتری فرامین رهبری در حوزه شعار سال و همچنین توجه به تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر مسئولان و مردم قرار بگیرد، گفت: اگر ما خروج آمریکا از برجام را به عنوان یک فاجعه تلقی نکنیم و از نگاه مثبت به آن توجه کنیم، می تواند منشا حرکت و به گردش درآمدن اقتصاد ملی  باشد.

خروج آمریکا از برجام تاثیری بر مسکن ندارد

این نماینده مردم در مجلس دهم، در پاسخ به این سوال که  جو روانی خروج از برجام چه تاثیری  بر بازار مسکن دارد،گفت: فکر نمی کنم که خروج آمریکا از برجام تاثیری بر مسکن داشته باشد اما خروج ترامپ یک مقدار به لحاظ روانی نوساناتی را در بازار ایجاد می کند که باید کنترل شود.

شهریاری با بیان اینکه کسانی که دارای نقدینگی هستند ممکن است برای حفظ ارزش نقدینگی خود یک زمانی به سمت دلار رفته باشند، افزود: در برهه ای که نقدینگی به سمت دلار هدایت شود دولت یک سری سیاست ها برای مقابله با بی نظمی در بازار اتخاذ کرد که این سیاست ها نقدینگی را به سمت طلا سوق داد از این رو برای جلوگیری از حرکت نقدینگی به سمت مسکن باید مدیریت ها منسجم باشد.

وی ادامه داد: اگر ما نتوانیم نقدینگی را از طریق ایجاد محیط کسب و کار و بهبود آن به سمت تولید و اقتصاد پایدار و همچنین تولید مولد و اشتغال زا سوق دهیم این نقدینگی مانند سیلی است که برای جریان خود راهی را پیدا می کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه بیشترین دغدغه در خصوص گرانی مسکن هدایت نقدینگی به این بازار است، گفت: بنابراین کسانی که صاحبان نقدینگی هستند این حق را دارند که برای حفظ ارزش پول و برای جلوگیری از کاهش دارایی خود پول را تبدیل به یک کالای مبادله ای مانند طلا و ارز کنند از این رو مسئولان ما باید به جای کارهای ضربتی و نقطه ای به فکر حل این بحران  باشند.

سرمایه های سرگردان عامل تنش قیمتی در بازار

شهریاری با تاکید بر اینکه تا زمانی که اقتصاد،تولید و اشتغال شکل نگرفته و برای صاحبان سرمایه واجد سود نباشد این سرمایه های سرگردان متاسفانه به این شکل در بازار جولان خواهند داد، تصریح کرد: سرمایه های سرگردان عامل ایجاد تنش در بازار هستند بنابراین می تواند بازار مسکن هم یکی از بازارهایی باشد که بعد از طلا و ارز مورد هدف نقدینگی سرگردان قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه موضوع خروج آمریکا از برجام مربوط به امروز یا هفته گذشته نیست، گفت: این موضوع از چند ماه گذشته مطرح بوده از این رو مقداری تاثیر روانی در بازار ارز و طلا داشته است.

عرضه و تقاضا تغییری در ماه های گذشته نداشته است

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: عرضه و تقاضا تغییری در ماه های گذشته نداشته بنابراین تاثیر روانی در تبدیل ریال به دلار یا طلا عامل حبابی شدن نرخ ها در بازار بوده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: اگر این نقدنگی به سمت تولید، اشتغال و اقتصاد پایدار هدایت نشود ممکن است به سمت مسکن هدایت شده و این بخش را نیز درگیر حباب قیمتی کند.

 

3535

 

 

 

کد خبر 776473

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    7 10
    چرا دروغ میگی الان همه فایلها رو بستن تو املاکی ها
  • بی نام IR ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    16 5
    در وضيعت اقتصادي فعلي تمامي سعي مسولين همانندگذشته اينست كه حباب قيمتي ساير بخش ها را به بازار مسكن هدايت وتخليه كنند تا دلال ها ومحتكرين عشق و حال كنند ولي بدلايل ذيل معكوس جواب ميدهد:مصرف كنندگان و مستاجرين اينبار زير بار اين ستم نمي روندو امكان دارد واكنش شديدي بروز دهند كه تمامي مناسبات اقتصادي رابرهم زنندهمه از قيمت تمام شده هرمتر مربع اپارتمان هشتصد تا يك ميليون پانصد هزار تومان در تهران اگاه هستند وميدانند اگر بيشتر از ان بخرند يا اجاره كنند كلاه گشادي است كه سر شان ميرود بحران فعلي بعيد است برطرف شود و هرچه بگذرد بدتر ميشود و اميد به اينده كاهش يافته واينكه ملك كالاي غير قابل جابجايي است اقبال به سرمايه گذاري در ان روز به روز كاهش ميابد ولي تمايل به خريد ارزوسكه افزايش ميابد
  • بی نام A1 ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    8 21
    بزودی با خروج حجم سرمایه از بازار ارز و طلا و سرازیر شدن آن به سمت بازار مسکن، بازم قیمتها به شدت افزایش پیدا خواهند کرد
  • بی نام A1 ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    10 3
    مهمترین تاثیر روی بازار فقط جیب مردم
  • ارغوان RO ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    11 5
    اقتصاد ایران از جمله مسکن ربطی نه به ترامپ داره نه به بابای ترامپ، امریکا چه در برجام بود چه نبود اقتصاد ما همین بود وقتی یه سری آدم که تخصص ندارن تصمیم میگرن برای اقتصاد آخرشم میشه همین ، ۵ سال پیش مردم را از طریق رسانه تشویق کردن تا پول هایشان را بزارن بانک و سود های آنچنانی بگیرن بشینن در خانه و به جای کار و تولید ،قلیون بکشن و نزول پول بکیرن ، در این ۵ سال پول خیلی ها سوخت شد و پول خیلی ها چند برابر شد حالا این پول های چند برابر سرگردان باید جایی وارد بشن وگرنه همه نمیتونن که سکه و دلار بخرن هیچ جای دنیا مردم پولاشونو نمیزارن بانک نزول بگیرن بشینن در خانه ، دوست خود من سازنده هستش ۵ سال کار نکرد پولشو گذاشت بانک، پولش چند برابر شد اما الان میخواد یه خونه کلنگی بخره پولش نمیرسه.
  • حیدریان A1 ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    13 1
    اتفاقاً با توجه به خروج امریکا از برجام و فروپاشی برجام و برگشتن تحریمها شرایط اقتصادی به گونه ایی خواهد شد که رکود مسکن تشدید خواهد شد و در ابتدا شاهد تثبیت قیمتها و به تدریج کاهش قیمت ها شروع خواهد شد و افت سنگینی خواهد شد. قیمت مسکن حتی شاید تا 50 درصد هم افت پیدا کند چون بالاخره تحریمها اثاری بر اقتصاد دارند. اقای شهریاری خیالتان راحت کسی مسکن نخواهد خرید چون اولین واخرین مشتری اش خودش خواهد بود. بازار مسکن وابسته به رونق اقتصاد هست . خرید مسکن در شرایط فعلی یعنی سوخت شدن سرمایه و حبس قفل شدن طولانی مدت سرمایه.
  • بی نام A1 ۱۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۳
    16 1
    هرکس الان بتونه بفروشه برد میکنه چون دوباره رکود عمیق درراهه
    • جمالی A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
      16 1
      دقیقا, من به عنوان یک خریدار واقعی از بهمن ماه دارم می گردم, بیشتر فروشنده ها دارن از این وضعیت سواستفاده میکنن و هرکس ساز خودش رو میزنه و هر قیمتی که دلشون بخواد اعلام میکنن, تا زمانی که قیمتها متعادل و ثابت نشه اصلا نمیخرم و زیر بار قسط نمیرم و نمیذارم از من به عنوان یک خریدار سرگردان و از سرمایه م سواستفاده شه, هرکسی هم که میگه زودتر بخرین, مطمئن باشین که دلشون به حال پولمون نمیسوزه بلکه میخوان ازین آب گل آلود ماهی بگیرن