ایسنا نوشت:

معاون اجتماعی پلیس فتا با توجه به شروع ثبت‌نام اینترنتی آزمون سراسری گفت: ثبت‌نام اینترنتی آزمون سراسری فرصتی برای کلاهبرداری اینترنتی است.
سرهنگ محسن میربهرسی با اشاره به شروع ثبت‌نام آ‌زمون سراسری سال 91 ضمن هشدار به داوطلبانی که قصد دارند از طریق خرید اینترنتی اقدام به ثبت‌نام کنند، به این افراد توصیه کرد در هنگام ورود به صفحه پرداخت بانکی به نکات امنیتی توجه کنند.‌ وی در تشریح نکات ایمنی به داوطلبان توصیه کرد حتی‌الامکان از مکان‌های عمومی برای پرداخت اینترنتی استفاده نکنند و افزود: در صورت مراجعه داوطلبان به کافی‌نت برای ثبت‌نام‌،‌ توجه داشته باشید که ممکن است سارقان با ضبط صدای شما یا همچنین استفاده از نرم‌افزارهای کلیدخوان اطلاعات شما را سرقت کنند، ‌ازاین رو هیچ‌گاه در تماس تلفنی یا هنگام صحبت با دوستانتان شماره حساب و رمز خود را به زبان نیاورید.
میربهرسی گفت: داوطلبان باید دقت داشته باشند که در هنگام ورود به صفحه پرداخت بانکی، ‌آدرس صفحه پرداخت صحیح باشد. وی در توضیح با بیان اینکه درگاه‌های پرداخت بانکی آنلاین از پروتکل Https:\\ استفاده می‌کنند گفت: نشانه آن وجود شکل قفل امنیتی بر روی مرورگر است که با کلیک بر روی آن می‌توانید گواهینامه امنیتی درگاه پرداخت را مشاهده کنید.
معاون اجتماعی پلیس فتا به دواطلبان توصیه کرد که در هنگام پرداخت‌های اینترنتی حتما از کیبوردهای مجازی تعبیه شده در صفحات پرداخت (درگاه بانک‌ها) استفاده کنید. وی افزود: کاربران از دادن شماره حساب و رمز بانکی خود به دیگران جدا خودداری کرده و در صورت لزوم، به جای کمک خواستن از افرد غریبه حاضر در مکان کافی نت‌، ‌از بستگان درجه یک خود کمک بگیرند و در صورت مشکوک شدن پس از پرداخت الکترونیکی، حتما به تغییر رمز کارت عابربانک خود اقدام کنند.
47282

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 188358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهاب US ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
    5 2
    داوطلبی که آنقدر قابلیت نداشته باشد که خودش کار خودش را بکند اصلا دانشگاه میخواهد برود چه کار کند. این ها همه نشان دهنده ضعف آموزش پرورش ما هست که خروجی هایش نمیتوانند از اینترنت استفاده کنند و کارشان را میدهند به سایر افراد. این داوطلبین اکثرا حداقل 18 سال سن دارند. این عدم توانایی از استفاده از اینترنت مثل این است که داوطلب مذکور به یک فرد دیگر بگوید دست مرا بگیر و از خیابان رد کن تا ماشین به من نزند. مسئولین آموزش و پرورش هنوز که هنوز است فکر میکنند کامپیوتر کالایی تجملاتی است و اینترنت هم یک افکشن و نتیجته این میشود که خروجی های سازمان تحت مدیریتشان در هزاره سوم با 18 سال سن هنوز نمیدانند از اینترنت چگونه باید استفاده کرد.