بزرگ شدن در مزرعه خانوادگی خیلی زود به انتونی ادی آموخت که نباید به حیوانات نزدیک شود،به ویژه حیوانات خانگی.

در مورد مشتریان علاقه مند به او داستان به کلی متفاوت است.
دوستداران حیوانات خانگی در سراسر کشور,مانند شهرهای سالین و میسوری,وفادارانه پوستهای خشک شده توسط او را نگاهداری می کنند. و آثار دوست داشتنی او را برای آیندگان حفظ می کنند.
حتی اگر لازم باشد که هزاران دلار خرج کنند و بیش ازیک سال برای بازگشت حیواناتشان منتظر بمانند.
لیزا تورمن کالورت می گوید که مردم بسیار ناراحت میشوند از اینکه حیوان خانگی مورد علاقه خود را از دست می دهند و در حقیقت این حیوان تمام هستیشان محسوب می شودو سعی میکنند با خشک کردن آن یاد و خاطره او را برای همیشه حفظ کنند.
در میان این حیوانات از گربه ها و سگهای انگلیسی اسپانیایی گرفته تا گربه ایرانی و سوسمار منحصر به فرد و طوطی کاکل سفید ولگرد نیز دیده می شود.
حیوانات سفارشی از انواع مختلف قبل از آنکه به صاحبانشان تحویل شوند یک سال با زحمت فراوان در استوانه فلزی خشک کننده استخوان نگهداری میشوند.
ادی میگوید از آنجا که بیزنس او در کشور بسیار معدود است,لذا سفارش دهندگان باید دو ماه در لیست انتظار بمانند.
ادی یک آموزگار زیست و شیمی بازنشسته است که قبلا در کار پرورش دام بوده و بعنوان سرباز قدیمی نیروی هوایی با کمک یک دامپزشک محلی شروع به انجام تاکسیدرمی(خشک کردن حیوانات) جغد شاخدار و مرغ بهشتی و ... کرد.
او در اصل قبل از اینکه این کار را شروع کند یعنی در اواسط دهه 1990  از این تکنیک برای خشک کردن سر بوقلمون ها برای شکارچیان استفاده می کرد.
ادی کارش را با یک متصدی دفن و کفن مقایسه می کند.
او جزییات کاری اش را با مشتری هایش در میان می گذارد. اما دوست دارد بعضی از راز و رمزهای کاری اش را آشکار نکند.
او به سرعت مهارتش را از مراحل مقدماتی خالی کردن اندام درونی تا خشک کردن کامل آن به اجرا می گذارد.
حالت خشک کردن این حیوانات به سلیقه مشتریان بستگی دارد.
حالتهایی مانند نگاه کردن به بالا یا خیره شدن یا باز کردن کامل پنجه ها یا با حالت چشمان بسته و به خواب رفته، همه از سلایق مشتریان است که قبل از خشک کردن باید به ادی بگویند.
ادی میگوید کارش مانند نقاشی روی پرده است که باید از قبل طرح آنرا در ذهن بسازید.

 

منبع: دیلی میل

5656

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =