غذایی که امروزه در شیلی طبخ می‌شود تحت تاثیر آشپزی اسپانیایی و فرهنگ بومی شیلی است اما تاثیراتی از آلمان، فرانسه و ایتالیا را هم می‌توان در آن یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسم آنلاین، دستورالعمل‌های غذایی در شیلی برای ایجاد گستره‌ای از طعم‌ها بسیار قابل توجه است.

در شیلی همانطور که از شمال به جنوب می روید مدام عطر و طعم ها تغییر پیدا می‌کنند.

برای مشاهده تصویر بزرگ‌تر روی عکس کلیک کنید.
منبع: توریسم‌آنلاین
​۶۱۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =